A Fidesz nekirontott a Jobbiknak a testnedves támadás miatt

A Fidesz nekirontott a Jobbiknak a testnedves támadás miatt

Zsigó Róbert, a Fidesz magyar hangja felszólította Vona Gábort a Jobbik elnökét, hogy ítélje el  – ahogyan ő fogalmazott – a “pártja” keddi rendezvényén történteket, amelyen, mint tudjuk néhány csepp testnedv érte azt a Pásztor Istvánt, akit Gaudi-Nagy Tamás hazaárulónak minősített az általa, és korántsem a Jobbik által szervezett tüntetésen.

Azt is tudni kell, hogy Gaudi-Nagy Tamás soha nem volt a Jobbik tagja, ráadásul parlamenti mandátuma a tegnapi napon megszűnt, így a Fidesz vagdalkozása semmi más célt nem szolgál, mint politikai haszonszerzést a közelgő EP választásokra. Zsigó Róberten keresztül a Fidesz megnyilvánulása nem más, mint egy politikai párt és egy független polgári szervezésen történt vélemény-nyilvánítás szándékos összemosása, melyhez az irányítása alatt lévő médiát “legjobb tudása szerint” ki is használja.

Hírdetés

Még egy fontos megjegyzés: Pásztor Istvánt az inzultus nem a rendezvény helyszínén érte, és bárki, vagy bárkik voltak is annak elkövetői, megfogyatkozott testnedvük mennyiségét és valóban primitív hangtani megnyilvánulásukat rajtuk kell számon kérni.

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »