A Fidesz kivonul, ha szembesítik az emberek megélhetési gondjaival

Jakab Péter

A Fidesz továbbra sem hajlandó szembenézni az elszegényedés, az elvándorlás és a közbiztonság problémájával Miskolcon. Helyette azt ismételgeti, hogy a miskolciak egyre jobban élnek, ha pedig a Jobbik szembesíti őket az igazsággal, sértődötten kivonulnak. Ez lenne a megoldás? – tette fel a kérdést pénteki tájékoztatóján a Jobbik frakcióvezetője.

Jakab Péter emlékeztetett a Fidesz frakcióvezetőjének nemrég tett kijelentésére, miszerint Miskolcon minden egyre jobb: több a munkahely és az emberek jövedelme, a közbiztonság pedig jelentősen javult.

Hírdetés

A Jobbik frakcióvezetője szerint nem a munkahelyek száma nőtt, hanem az elvándorlóké: 2010 óta 9 ezren hagyták el Miskolcot, a lakosságnak pedig ma már a 65 százaléka él a létminimumon. Az önkormányzat 3 ezer holding-dolgozónak tartozik a 2015-re beígért 3 százalékos béremeléssel, amit két heti jutalommal akarnak kiváltani. A Fidesz hazudik, amikor azt állítja, több az emberek jövedelme, nyomatékosította Jakab. Szerinte a közbiztonság sem javult: ott, ahol az önkormányzatnak 30 ezer személyi riasztót és 15 ezer ajtóéket kellett kiosztania a lakosságnak a bűnözők miatt, nem beszélhetünk közbiztonságról, véli a politikus.

Hozzátette azt is: ha a Jobbik tükröt tart a városvezetés elé, a Fidesz képviselői megsértődnek, és kivonulnak. Hogyan várhatjuk a problémák megoldását azoktól, akik szembenézni sem hajlandóak azokkal, tette fel a kérdést Jakab Péter. Szerinte azoknak a képviselőknek, akik a miskolciak megélhetési gondjaira kivonulással reagálnak, át kell gondolniuk, hogy érdemes-e valaha is visszatérniük a városházára.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Jobbik


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »