A Fidesz halálos kelepcéje: az illegális bevándorlás

Volner János Facebook-bejegyzése:

Néhány nap alatt nagyot változott a hazai belpolitika: nemrég még arról cikkeztek az újságok, hogy a migránshullám sikeres kezelésével a Fidesz sikeresen megállította saját népszerűségvesztését és a Jobbik erősödését. A Fidesz vezető kommunikátorai rengeteget dolgoztak azon, hogy a migráció témáját középpontba állítsák, és a választókban megkongassák a vészharangot. Örömmel jelenthetem: sikerült. Bevallom őszintén, csodálkoztam azon, hogyan tévedhetnek ekkorát. Hiszen régóta tudjuk, hogy a Fidesz sokszor úgy beszél, mint a Jobbik, de úgy cselekszik, mint az MSZP. Ebben a témában nagyon könnyű lesz ezt bizonyítani.

Hírdetés

A "határvédő" kerítésről már ki is derült a héten, hogy kamu az egész: a magát nemzetinek maszkírozó kormány szélesre tárt kapukat nyit rajta a harmadik világ ide özönlő áradatának. A magyar katonákat és rendőröket is megalázza a kormány azzal, hogy a határ védelme helyett egyenruhás hostessekként alkalmazza őket a kamukerítésen nyitott kapuk mellett. Holott ezek a férfiak nem arra esküdtek fel, hogy biodíszletként funkcionáljanak a Fidesz legújabb PR-kampányában. Az a hivatásuk, hogy megvédjék az ország népét.

A Jobbik éppen ezt várja el tőlük, ezért gyorsítottuk fel a hazai belpolika eseményeit is az elmúlt napokban. Novák Előd barátom a Jobbik augusztus 20-án tartott rendezvényén a rá jellemző őszinteséggel kimondta, amit a polkorrekt Fidesz soha nem mert: ha a fehér cápáért lehet aggódni, akkor a fehér emberért is lehet. Vasárnap a Töketlenek című Fb-bejegyzésemben egyértelművé tettem, hogy az Európába özönlő migránsok aligha fognak innen engedelmes kiskutyaként eloldalogni, ezért arra fognak kényszerülni az európai kormányok, hogy bevessék a hadsereget is. Erről szólt a hétfő délelőtti sajtótájékoztatóm is. Aznap délután már a Fidesz is ott tartott, hogy a Jobbik kezdeményezését magáévá téve sebtiben a hadsereg bevetését emlegesse. Látszik, hogy a Fidesznél nagy a kapkodás és teljes a zavar: az egyik fideszes politikus szerint szükséges lesz az Alaptörvény módosítása, a másik szerint nem. Át sem gondolták. Csak annyit tesznek ebben a helyzetben, amennyit a Jobbik nyomása ki tud kényszeríteni belőlük.

Fokozni fogjuk hát a nyomást a jövőben is. A Fidesz a számára korábban kedvezőnek tűnő migrációs témában kényszerpályán mozog: vagy épít végre a magyar határ védelmére egy tisztességes kerítést és erős felhatalmazással beveti a honvédséget, vagy ott fogunk loholni a nyomukban és az összes kamukerítéses svindlijükre felhívjuk a figyelmet. Higgyék el nekem: ha a cigánybűnözés politikai közbeszédbe emelésével a Jobbik feltalálta a politika iPhone-ját, akkor a migrációs témában elmondható: kihoztuk a második generációt. Nem fogjuk hagyni, hogy egy kamukerítést építő, mindent a politikai PR-nak alárendelő kormány jóvoltából a harmadik világ elárassza Magyarországot.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »