A Fidesz gyermekvédelmi törvénye – az évszázad vicce?

A Fidesz gyermekvédelmi törvénye – az évszázad vicce?

Alighanem nincs ember, aki az elmúlt hónapokban ne hallott volna az új pedofil-, vagy más néven a gyermekvédelmi törvényről. A biztosítékot az verte ki sokaknál, hogy hozzácsapták azt is, tilos az iskolákban az LMTQ-propaganda, egész pontosan 18 éven aluliak számára nemhogy népszerűsíteni, megjeleníteni sem szabad a homoszexualitást, és még ehhez hasonlók.

Idézzük fel, azon túl, hogy az itthoni balliberális erők is verték a tam-tamot, teljes Nyugat-Európa ezen szörnyülködött, ezért akarták szivárványszínűvé tenni a müncheni Allianz Arénát a nyári Németország-Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen. És a sor hosszasan folytatható. Az ember (már ha jobboldali) azért sejteni vélte, hogy a Fidesz részéről ez csak egy kommunikációs trükk.

Ilyen felfokozott hangulatban érkeztünk el az úgynevezett nemzeti-keresztény kormányzás 11. évében oda, hogy már nemcsak a fővárosban, hanem Pécsett is vonultak a deviáns magamutogatók, természetellenes fajtalankodók. Ez a tény is sokat elmond önmagában a kormányzatról és a magyarországi közállapotokról, de most lépjünk tovább. Egyes idióta szülők magukkal vitték a gyermekeket, és többekkel együtt úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy próbára tegyük ezt a messze földön híressé, hírhedtté vált törvényt! A balliberális sajtó természetesen igyekezett ezt negatív színben feltűntetni, de ez is mellékes most. Ők ilyenek.

Csodák csodájára a feljelentésemet követő napon (máskor nem ilyen gyorsak ám) már meg is küldte a rendőrség a válaszát, mondván, nem történt bűncselekmény. Valljuk be, portálunk olvasói ezen azért nem lepődnek meg igazán, de olvassuk csak az indoklást, mert az igazán cifra.

Ebből idézek:

Hírdetés

A hivatkozott családok védelméről szóló törvény módosítása, mely megfogalmaz ugyan célokat, azonban szankciókat semmilyen formában nem helyez kilátásba. A feljelentés vizsgálata során megállapítást nyert, hogy tartalma alapján a Büntető Törvénykönyvről szóló egyetlen rendelkezésébe sem ütköztethetők az írásba előadottak, így bűncselekmény megállapítására nincs lehetőség.

Tehát akkor még egyszer. Ehhez a törvényhez nincs büntetési tétel rendelve, egész egyszerűen nem büntethető az, aki 18 éven aluliak számára devianciát propagál, jelenít meg.

Kérdem én, hogy miféle törvény az, amelynek megszegése nem szankcionálható? Az évszázad vicce, csakhogy nevetni nincs kedvünk, mert nagyon komoly dologról van szó…

Nem más ez tehát, mint csúcsra járatott kommunikációs ócska trükk, egy lufi. Újfent lehullott az áljobboldaliság álarca. Hogy kellőképpen szemléltessem, olyan ez az egész, mintha Marika néni vasárnap délelőtt a piacról hazafele jövet azt látná, egy cigánybűnöző-banda kifoszt éppen egy járókelőt, előkerülnek a kések, ahogy ez szokás arrafelé, és az idős néni az utca túloldaláról odaszólna: fiúk, ez azért nem szép dolog ám!

No, körülbelül ennyi súlya és hatása van az új gyermekvédelmi törvénynek. Ja, és ezt pontosan tudják az LMBTQ-lobbi aktivistái is, nem véletlenül bombázzák levelekkel az iskolaigazgatókat, hogy ne féljenek, nem büntethetik meg őket. 

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »