A Fidesz frakcióvezetője a kormány médiájában nyilatkozott arról, hogy csak diktatórikusan tudnak kormányozni

A Fidesz frakcióvezetője a kormány médiájában nyilatkozott arról, hogy csak diktatórikusan tudnak kormányozni

Érdekes azt hallani egy állítólagosan demokratikus politikai párt szóvivőjének szájából, hogy ha nem úgy van teljesen ahogy ők akarják, akkor inkább vesszen az egész. Néha úgy érzem parlamenti közvetítés nézése helyett inkább lemehetnék a játszótérre, mert ugyanazt tapasztalnám.

Halász János, a Fidesz frakcióvezetője elment a közpénzből fenntartott propagandát sugározó médiájához, hogy ott elmondja, itt bizony nem lehet más, csakis az amit ők akarnak. Kompromisszum? Egyezség? Dehogy. Na jó, a régi cimbikkel azért kivételt tehetünk, hiszen ők is benne voltak eddig minden buliban.

Az MSZP belement a játékba, belement a demokratikus értékek feladásába, csak azért, mert nem képes még a második helyre sem befutni, csupán kullog a Jobbik után, mivel már saját képviselői is elhagyják őket, tudván, hogy mindenki csak a saját babérjait dédelgeti és a pártnak nincs jövője.

Szóval ez az MSZP úgy döntött, hogy leül a Fidesszel és egy kis alamizsnáért cserébe megadja neki a teljes hatalmat, a lehetőséget a szólásszabadság korlátozására, a diktatúra kiteljesítésére.

A pökhendiséget még ezek után sem tudta nélkülözni a Fidesz-frakció szóvivője, elmondta, hogy még tanulmányozzák az MSZP javaslatát, de 

“úgy néz ki, körvonalazódik egy lehetőség (szövetség?) arra”,

hogy elfogadják a plakáttörvényt.

Ha nem lesz kétharmad, akkor viszont majd kitalálnak valami mást, mert olyan “zagyvaságot”, azaz hogy csak részlegesen sikerült elfogadtatniuk múlt héten a törvényt, nem érdemes csinálni. Tehát kijelenthetjük, hogy minden más amit a törvény tartalmazott csak felesleges körítés volt, hiszen ha az ellenzéki plakátolást nem sikerül betiltani, akkor a többi már nem is olyan fontos, hogy foglalkozzanak vele.

Ezek után még teljesen szürreális módon éppen az oligarcháiról és strómanjairól híres Fidesz képviselője kezdett el arról beszélni, hogy minél előbb szeretnék felszámolni a “fekete finanszírozást”. Nos közölnénka szóvivő úrral, hogy attól még, hogy ő személyesen tudja, hogy mennyi pénzt ölnek a strómanok a pártjába és mennyi közpénzt mosnak át, ami végül a pártkasszában, vagy a magas rangú vezetők köreiben landol, attól az még nem számít tiszta finanszírozásnak. 

Az árulás napja – így köpött szembe 28 MSZP-s képviselő 1.289.311 szavazót

2017. június 19. Jól jegyezzük meg ezt a dátumot. Ma született meg az Orbán-rezsim Hazafias Népfrontja. Ma vált hivatalossá az, mit már régen sejthettünk, amit már évek óta pletykáltak, de eddig még nem ismertek be: az MSZP a Fidesz kitartott politikai prostija.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »