A Fidesz és a kormány nem reagált egyelőre Szájer József ügyében

Miközben a hazai és az európai sajtó is egyre részletesebben tárgyalja Szájer József fideszes EP-képviselőnek egy brüsszeli melegbárban tett illegális látogatását, a Fidesz, a KDNP és a kormány csöndben van.

Hiába jönnek az újabb információk, mint például a brüsszeli rendőrség közleménye, amely szerint még kábítószert is találtak az ereszcsatornán menekülni próbáló Szájer József hátizsákjában, sem a kormány sem pedig a koalíció pártjai nem tartják fontosnak, hogy érdemben foglalkozzanak a botrányos üggyel. Egyébként így történt ez tavaly is, amikor Borkai Zsolt szexbotránya robbant ki.

Hírdetés

Ezért az Alfahír levélben kereste meg a kormányt, a Fideszt és a KDNP-t, hogy tegyék egyértelművé: miként egyeztethető össze a Fidesz-KDNP által hangoztatott keresztény-konzervatív értékrenddel, hogy Szájer József illegális bulin vett részt egy brüsszeli melegbárban? A kérdést azért is fontos, mert a kormány módosítaná az alaptörvényt, amely kimondaná, az anya kizárólag nő, míg az apa kizárólag férfi lehet.

Amint választ kapunk kérdéseinkre, azonnal közöljük a kormány és a koalíciós pártok álláspontját.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »