A Fidesz eloszlatott minden kételyt: igen, lebuzizzuk Vonát!

Egészen csodálatos, tömör, ám többféleképpen is magyarázható  közleményben reagált a Fidesz Volner János keddi sajtótájékoztatójára. 

A Jobbik alelnöke „bunkóságként” és „soha nem látott mélységként” jellemezte Orbán Viktor Vona Gábort lebuzizó parlamenti beszólását. A Fidesz erre nagyjából annyit válaszolt, hogy „Igen, tényleg bunkók vagyunk”.

„Bunkóság”, „soha nem látott mélység”: Orbán nagyon túltolta a biciklit a parlamentben

Volner János, a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Orbán Viktor „gyakorlatilag lebuzizta” Vona Gábort csak azért, mert nem tudott felelni a korrupciót firtató kérdéseire, amelyekben közpénzeket kért számon.A jobbikos politikus szerint „egyértelmű bunkóság”, hogy a kormányfő „a homoszexualitás vádját használta a legfőbb politikai ellenfelével szemben”.

Hírdetés

A kormánypárt egyetlen mondatból álló közleménye így szól:

„Vona Gábor identitásproblémái a Jobbik és nem Magyarország problémája, ezért nem kívánunk foglalkozni a témával.”

Persze, ha nem rosszindulatúan közelítjük meg a kérdést, akár arra is gondolhatunk, hogy a Fidesz frakciója finom, de határozott kritikát gyakorol a miniszterelnök felé – aki a parlamenti bársonyszékből felállva az Országgyűlésben foglalkozott Vona Gábor „identitásproblémáival”. 

Mindenesetre, ha bárki azon morfondírozott volna tegnap óta, hogy Orbán Viktor lebuzizta-e Vonát, vagy „visszaszoknyázott” a Jobbik elnökének, annak a kételyeit ezennel a legilletékesebb helyről oszlatták el:

„Igen, a miniszterelnök buzizott a parlamentben.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »