A férfi lévő menekülttábor rendőrei ellen készült támadásra – szerencsére likvidálták!.

Donald Trump ismét megtartja ígéretét, ma elkezdődött az USA -ban a bűnöző illegális migránsok összefogdosása és deportálása. Ennek kapcsán, a migráció barát erők sem maradtak szótlanok és egyikük a felfokozott helyzetben terrormerénylettel próbálta megakadályozni a bűnözők deportálását, de a biztonsági erők lelőtték.

A férfi a Seattle-ben lévő menekülttábor rendőrei ellen készült támadásra. A 69 éves Willem Van Spronsen molotov-koktélokkal és puskával volt felfegyverkezve. Terve az épület felgyújtása volt, megpróbált lángra lobbantani egy gázpalackot is. Végül a biztonsági őrség négy tagja megakadályozandó a tervét, lelőtte.

Hírdetés

Haláláért egyértelműen az a baloldali közösség és média a felelős, amely évek óta azzal kampányol a lehető legaggreszívebben, hogy mindenkinek joga van a harmadik világból útrakelni és a nyugati világ fejlett területein folytatni életét, tekintet nélkül a benszülött őslakosság jogaira, vagy lehetőségeire.
Ezekben a körökben a férfit, halála után, most hősként ünneplik.

Jellemző ez a végsőkig fokozott hisztéria, és aggreszív hajlam az illegális migrációt támogató emberekre. Hiszen világos, hogy a népség normális többsége a leghatározottabban elutasítja, hogy őket mint őslakos, kultúrájukon kívűli migránsokra cseréljék. Ezt képtelenek feldolgozni, ezért a legvégsőkig elszántak abban, hogy ártani tudjanak..


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »