A férfi, aki egy csótányt szeretett – Avagy a haladó sajtó útja az abnormalitás felé

Repülőgépbe szerelmes nő, csótánylányba habarodó japán rovarszakács, női börtönben erőszakoló transznemű férfi – ez csak néhány nyalánkság az Alapjogokért Központ legfrissebb sajtószemléjéből, amely a nyugati, haladó média közkedvelt témái közül válogat. Az Alapjogokért Központ nemrégiben indított sajtószemléjében hétről-hétre összegyűjti “a politikai korrektség és édestestvérei leglátványosabb ámokfutásait” szerte a világból.

Mint az elemzésben rámutatnak, az ideológiai alapú érzékenyítés óvatos lassúsággal terjed, mígnem egy nap olyan világban ébredünk, ahol normalitás válik az abnormalitásból.

Az Alapjogokért Központ nemrégiben indított sajtószemléjében hétről-hétre összegyűjti “a politikai korrektség és édestestvérei leglátványosabb ámokfutásait” szerte a világból. Mint bevezetőjükben fogalmaznak, a politikai korrektség érvényre juttatásának lázas igyekezete általában megmosolyogtató jelenség, ugyanakkor egy ideológia terjesztése is, “elnyomva a józan ész szaván alapuló évezredes igazságokat”.

Mint fogalmaznak, a totális egyenlőségelvűsdi, a szélsőséges toleranciakultusz, a mondvacsinált kisebbségek nap nap után új elemmel bővülő végeláthatatlan sora, a teremtett nemek „genderekre” történő lecserélése mind-mind olyan, a politikai korrektséggel azonos tőről fakadó jelenség, amely normalitást kreál az abnormalitásból.

Megjegyzik, a társadalom érzékenyítése apró lépésekben történik, ezért sokan nem is érzékelik a folyamatot,
csak azt veszik észre, hogy ma már nem abban a világban élnek, mint tegnap, hogy az igazság fölé emelkedik a hazugság, a valóság helyébe pedig az ideológia lép.

A legfrissebb sajtószemle témájának középpontjában az LMBTQstb “közösségek” mindennapi problémái állnak, amelyek a haladó nyugati sajtó tálalásában egyértelműen a legtöbb problémával küzdenek az egész világon, ezért is érdemlik meg a legtöbb figyelmet és megértést.

VALENTIN NAP HALADÓÉKNÁL

Már a Valentin nap sem a régi, hiszen a hagyományos férfi-nő szerelmi kapcsolatok unalmasak, konzervatív nézeteket tükröznek, és burkoltam egy csomó fóbiát képviselnek az elnyomott, meg nem értett LMBTQstb emberekkel szemben. A haladó sajtó ezért is vonultat fel olyan szerelmi történeteket, amelyek mentesek mindenfajta hagyományos jellegtől.

Hírdetés

A Metro például Michele Kobke történetét ismerteti, aki 2014-ben ismerte meg szerelmét, egy Boeing 737-800-as típusú utasszállító repülőgépet. Bár Michele-nek már voltak korábban kapcsolatai, de végül a nagy Ő töltötte be a szívét, aki első pillantásra elcsábította szárnyaival és hajtóműveivel. Mivel a Schatz névre keresztelt repülő sokat van távol, Michele legtöbbször kénytelen szerelme kicsinyített modelljének, és pár régebbi alkatrészének látványával betelni.

A másik Valentin napi sztori Shinohara Yutáról szól, egy japán rovarszakértőről, aki korábban rovarokból készült koktéljaival és ételeivel szerzett magának hírnevet. Yuta az Asian Boss című YouTube csatornának fedte fel, hogy a szerelem egy Afrikából rendelt csótány, név szerint Lisa személyében érte utól, akivel a rovar kimúlásáig, azaz mintegy egy évig élt boldog kapcsolatban. A sajnálatos elhalálozást követően Shinohara barátnőcsótányát is elfogyasztotta, hogy mindörökre vele maradjon.

A NŐI BÖRTÖNBE ZÁRT TRANSZI RABTÁRSAIT ERŐSZAKOLGATJA

Az Alapjogokért Központ sajtóelemzésében bemutatja a Slate által közölt történetet, amelyből kiderül, egy leszbikus aktivistát azért rúgtak ki Baltimore város LMBTQ Bizottságából, mivel férfinek mert nevezni egy magát nőkánt azonosító transznemű illetőt. A csavar a történetben, hogy az illető férfihölgy mindeközben egy női börtönben tengeti mindennapjait, mivel a liberális érzékenység erre is odafigyel. Az már más kérdés, hogy az elnyomott transzi a börtönben sorra erőszakolja meg rabtársait. Ez a viselkedés meglehetősen nehéz helyzetbe sodorta a haladó világ képviselőit, hiszen megbüntettek egy leszbikust egy olyan felkarolt transznemű előnyére, aki, valljuk be, a genderőrületet kihasználva kapott arra lehetőséget, hogy egy női börtönben erőszakoskodjon.

HA FEBRUÁR, AKKOR TRANGENDER-HÓNAP

A sajtószemle ismertet egy másik cikket is, amelyből kiderül, a február, az egész hónap, az LMBTQstb történelem hónapja. A Gay Star News a jeles alkalmat egy kutatás ismertetésével ünnepelte meg, amelyet Anna Carlile, a University of London neves munkatársa bocsátott közre. A brit tudósnő meg van győződve arról, hogy a homofóbia és a transzfóbia terjedése csak úgy akadályozható meg, ha az egyházi iskolába járó gyermekeket is érzékenyítik, ennek bizonyítására saját érzékenyítő programjának tanúságait használta fel. Az érzékenyítést annyira sikeresnek értékelte, hogy azt szerinte minden iskolában kötelezővé kell tenni hamarosan. Az érzékenyítési versenyben azonban Anna meglehetősen le van maradva, hiszen a BBC már jóval korábban megteszi a szükséges agymosást a gyerekekkel. Ehhez kitűnő teret enged a CBeebies közszolgálati gyermekcsatorna, ahol a bevallottan homoszexuális énekes és aktivista Will Young, olvashat fel haladó meséket, például a Két apukáról. A két apu természetesen nem két külön családban él, hanem bizony együtt…

A MUSZLIMOK LIBERÁLISABBAK A KERESZTÉNYEKNÉL

A sajtószemle kitér a Guardian baloldali heccportál legújabb agymenésére is, amely abból az alkalomból jelentetett meg cikket, hogy az Egyesült Államok képviselőházába a tavalyi választásokon bejutott az első muzulmán képviselő, aki a szerző szerint méltánytalan támadásokat kapott. Szegényt olyan kérdésekkel szembesítették, hogy Mohamed követőjeként hogyan áll például az antiszemitizmushoz. A szerző szerint “inkvizíció folyik a muszlimok ellen”, mivel rendszeresen szembesítik őket a homoszexuálisokhoz, vagy a gyermekházassághoz kötődő viszonyukkal kapcsolatban.

Ez valóban súlyos támadás, hiszen alaptalan feltételezni a protestáns kereszténység etikájára szerveződött Egyesült Államokban egy muzulmánról, hogy esetleg nem minden értékét fogadja el az államnak. A szerző emellett azt is megállapítja, hogy a muszlimokat azért sem szabad bántani, mert liberálisabbak, mint a fehér evangéliumi keresztények (akik köztudomásúlag halomra ölik a más vallásokhoz tartozókat világszerte) – írja az elemzés.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »