A feketeseggű zsidó

A feketeseggű zsidó

Szent István királyunk ünnepén egyes médiumok azzal riogatták az olvasókat, hogy a kormánypárti sajtó meghamisította Angela Merkel hétfőn elhangzott beszédét. Történt, hogy a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján Sopronba érkezett a német kancellár, és a magyar kormányfővel tartott sajtótájékoztatón azt állította, az uniós pénzeket hazánk jól használja fel. Másnap, azaz augusztus huszadikán a Nyugati Fény névre hallgató, állítólag Gyurcsányhoz közel álló hírportál vezető hírként közölte, hogy ilyesmit Merkel asszony nem mondott, a kormánypropaganda hamisított. Ezt a hírt több más médium is átvette.

A Nyugati Fény „leleplezése” hamar lelepleződött. Ma már megnézhető a sajtótájékoztató teljes anyaga, a németországi sajtó is beszámolt az eseményről, sőt a német kormány honlapjára is felkerült a teljes szöveg. Angela Merkel ezt mondta:

Ha egyszer arról beszélünk, hogy milyen céllal hozták létre a Kohéziós Alapokat, a strukturális alapokat, akkor el kell mondanunk, hogy ezeknek az a célja, hogy az Európai Unión belül a konvergenciát erősítsék. És ha megnézzük Magyarország gazdasági növekedési rátáját, akkor látjuk, hogy Magyarország ezeket a pénzeket tényleg úgy használja fel, hogy az emberek jólétének javára váljon, és Németország örömmel vesz itt részt munkahelyek megteremtésében.

A német kancellár szavait nehéz félreértelmezni, ezért a Nyugati Fény arra kényszerült, hogy visszakozzék. De hogyan?

A liberális honlap közölte Gábor György zsidó filozófus kedd délutáni kommentárját, mert a dolgot azért mégsem lehetett ennyiben hagyni. Gábor szerint nem kérdés, hogy Merkel „hazabeszélt: saját választóinak hazudott egy herciget, amikor nem bontotta ki az igazság minden részletét”, mert némethonban hamarosan tartományi választások lesznek, ezért meg kellett nyugtatni a német polgárokat, hogy adócentjeik jó helyre kerülnek. Nyakatekert indoklás, zsidós logika.

Hírdetés

Azonban nem is ez a lényeg. Tény, mást vártak Merkeltől az ellenzéki oldalon, erre a dicséretre nem készültek fel. Azt hitték, lesz majd ledorongolás, bírálat, ehelyett elismerés érkezett. Nem tudom persze, hazánk hogy használja fel az uniós forrásokat, nem vagyok tájékozott ebben a kérdésben, ahogy nem vagyok a vezető kormánypárt tagja, propagandistája sem. Ahogy azt sem tudom a kiválasztott Gáborral ellentétben, hazudott-e vagy sem Merkel kancellár.

Azt azonban tudom, hogy Gábor György egyik kifejezését nem lehet szó nélkül hagyni. Idézem a zsidó embert:

Mert ugyan jó és hízelgő ingyenreklámmal kedveskedett Merkel Orbánnak, de számára itt nem a feketeseggű Magyarország a lényeges, mit érdekli ez őt.

„Feketeseggű Magyarország” – írta a zsidó Gábor György legnagyobb ünnepünkön. Feketeseggű annyit tesz, mint „bűnös, kiközösített, megbélyegzett”. Természetesen lehet, szabad a kormányt korrupcióval, lopással vádolni, s ezért feketesseggűnek nevezni. Ezzel nincs semmi baj. De az egész országot?

Az idézett mondatban ugyanis „Magyarország” metonímia, tehát az ország területén élők összességét jelenti, nemcsak a kormányt. Amiből az is következik, hogy a zsidó kisebbséghez tartozó Gábor György is feketeseggű, legalábbis saját meghatározása szerint. Önjellemzését nem akarom vitatni, sőt tiszteletben tartom, de tisztességes honfitársaim kollektív minősítését azért csöndben kikérem magamnak.

B.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »