A fehérgyűlölet legújabb áldozata

A fehérgyűlölet legújabb áldozata

Ez a hír nem lesz címlapos sztori a CNN-en, de itthon a Telex sem fogja vizsgálgatni az összefüggéseket, vajon faji gyűlölet vezette-e a gyilkosokat, elvégre a történet nehezen védhető számukra: négerek öltek meg egy fehér kislányt. Mégpedig nem akármilyen négerek, egyikük BLM-aktivista, és nem is akárhogyan. Alább kiderülnek a részletek.

Az esetet a The Daily Archives-on olvassuk. Dél-Karolinában, Greenville megyében történt, hogy egy néger házaspár örökbe fogadott egy fehér kislányt. A házaspár férfi tagja egyébként, mint írtuk, híres volt, gyakran felbukkant a televízióban is mint harcos „polgárjogi” aktivista.

Jerry Robinson korábban a „fehérek privilégiumáról” írt. Sőt, miután a kislányt házukban agyonverték, szintén ilyen jellegű bejegyzést jelentetett meg. Egyértelmű volt és tudni lehetett róla, hogy fehérellenes rasszizmus vezérli. Ennek ellenére örökbe fogadták a fehér kislányt, ami tragikusnak bizonyult, mindössze néhány hónapot maradhatott életben a négerek gondozásában… Azóta őrizetbe vették őket emberölés vádjával.

A kislányt Victoria Rose Smith-nek hívták, de mindenki csak Torinak becézte.

– A lehető legkedvesebb volt, így nincs értelme, hogy valaki bármilyen módon is bántsa őt – ezt már Alan West, a kislány nagynénje nyilatkozta, aki egy évig volt nevelőanyja az akkor még kisbaba Torinak.

West és felesége, Ashley West elmondták, hogy körülbelül egy éve látták utoljára a kislányt. Vidámnak, viccesnek, pimasznak és szeretetteljesnek írták le. Megdöbbentek, amikor megtudták, hogy Torit meggyilkolták.

Hírdetés

– Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz – mondta Ashley West, majd úgy folytatta, csak azt érzem, hogy talán mindannyian felébredünk, és ez rossz álom lesz.

A gyilkos néger, Ariel Robinson egyébként tavaly szerzett hírnevet egy 25 ezer dolláros, „legrosszabb szakácsok” díjának győzteseként a Food Network-műsorban. A Food Network egyetlen válasza az volt, hogy lemondta a programot, és letörölte a Robinsont bemutató show összes epizódját az archívumukból. Ariel Robinson 2016 és 2017 között Greenville megyében is dolgozott tanárként. A 2018 és 2019 közötti tanévben a Laurens megyei 55-ös iskolai körzet alkalmazottja is volt.

A Sun nevű bulvárlap beszámolt a gyilkosságról, sőt, még az örökbefogadó szülőkről és a fehér gyermekről is tett közzé képeket, majd nevetségesen kijelentette: még nem tudni, hogy az áldozat a pár biológiai vagy nevelt gyermekének egyike volt-e. Megragadták a lényeget… A Daily Beast egy bekezdést tett közzé a bűncselekményről anélkül, hogy közölte volna velünk, hogy az elhunyt gyermek fehér, illetve, hogy fajok közötti örökbefogadásról volt szó.

A közösségi médiában próbálták felhívni az emberek a figyelmet a szörnyű gyilkosságra, ám alig meglepő módon cenzúra áldozatául estek. A #justiceforvictoriarose hashtag használatával tettek közzé üzenetet, és egyes Twitter-felhasználók azt állítják, hogy a platform letiltotta az új bejegyzéseket az említett hashtag használatával.

Felmerül az illetékes szervek felelőssége is nyilván, hogy bízhatták egy ilyen házaspár gondjaira a kislányt. De persze nagyon sok kérdés felmerül, és csak rögzíthetjük a szomorú tényt, a fehérellenes rasszizmus nemhogy létezik, de egyre erősödik, szedi áldozatait.  Szellemiségével pedig már itthon is azonosulnak némelyek, emlékezzünk rá, Ferencváros balliberális polgármestere, Baranyi Krisztina egy úgynevezett „BLM-szobrot” akar állítani a kerületben… Ha hagyjuk. Hát ne hagyjuk!

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »