A fehérek felakasztására buzdító néger rapper újra akcióban

A fehérek felakasztására buzdító néger rapper újra akcióban

Nick Conrad csupán 7000 ezer eurós büntetést kapott a tavalyi fehérek megölésére buzdító videójáért, ami szerinte nem rasszizmus, és jórészt fehérekkel készítette.

(Multikulti Figyelő)

Conrad tavaly szeptemberben tett szert világhírre a hírhedt „Akasszátok fel a fehéreket” c. dalával. Ebben ő maga volt a főszereplő, és megkínzott, majd felakasztott egy fehér férfit. Továbbá azt is énekelte a dalában, hogy „menjetek el egy óvodába, öljétek meg a fehér kisgyerekeket, és akasszátok fel a szüleiket.”

A kameruni származású rapper szerint ez egyáltalán nem volt rasszizmus a részéről, hanem csupán a fehérek és a feketék közötti harcról szólt a dala. Majd még azt is elmondta, hogy a videót elkészítő stáb 80 %-a fehér, ezért is egyáltalán nem érezte a tettét rasszistának.

A youtube érthető módon máshogy értékelte az ügyet, és azonnal levette a videót az internetről, valamint feljelentette őt két szervezet is. A francia bíróság azonban nem ítélte meg túlságosan szigorúan az ügyet, és végül csak 7000 ezer eurós büntetést szabtak ki rá idén márciusban, habár eredetileg őt év börtön és 45 ezer eurós pénzbírságot kért ellene az ügyész. A bíró szerint viszont már éppen elég nagy büntetés volt az a korábban egyáltalán nem ismert rapper számára, hogy elvesztette a recepciós állását egy öt csillagos szállodában.

Hírdetés

Ilyen büntetés után Nick Conrad egyáltalán nem riadt vissza a rémes folytatástól a csapatával, és újabb videót töltött fel a youtube-ra a napokban, május 17-én, a készülőben lévő „Revolution” (Forradalom) c. albumából előzetesként. Ebben most éppen egy fehér nőt fojt meg egy afrikai, valamint Franciaországot akarja felégetni a rapper.

Az ügy Olaszországban is nagy port kavart fel, és egyértelműen mindenki elítélte a tettet, de a baloldali sajtó most is hozta a formáját. A balra húzó Agi olasz hírügynökség bőszen egyetértett a francia bírósággal abban, hogy valóban mekkora büntetés is volt „szegény” Conradnak a munkája elvesztése, sőt ők még azon is keseregtek, hogy a fiatalember énekes karrierje is derékbe tört minden bizonnyal, mert így majd biztosan nem lesz kedve folyatni az éneklést. Tévedtek.

Sőt a sors különös útjai egyenesen odáig vezettek, hogy Nick Conrad éppen akkor tette fel legújabb videóját a „fehérek és feketék közötti harcról”, ahogy ő maga jellemzi a „művészete” témáját, amikor a fiatal és szép olasz lány, Giorgia Linardi, a Sea Watch migránsokat beszállító NGO szóvivőjeként az elvtársaival egyetemben foggal-körömmel küzd a az afrikaiak korlátlan és határtalan beáramlásáért Európába.

Nagyon különös egy paradoxon az, hogy miközben az afro-francia rapper meghirdette a stábjával a fehérek világának az elpusztítását, addig az európai baloldal, és immár nyíltan a jobboldal egy része is Manfred Weber vezetésével, az olasz kikötők újra megnyitásáért sivalkodik.

Az EU bizottság elnöki posztjára áhítozó néppárti csúcsjelölt tegnapi horvátországi útján kritizálta Matteo Salvini olasz zárt kikötők politikáját azt kijelentve hogy nagyon figyeli, hogy mi történik most Lampedusánál, és a keresztényi értékekre hívta fel a figyelmet az ügy kapcsán. Ezzel a jelenleg Lampedusa közvetlen közelében lehorgonyzott Sea Watch NGO-s utalt, amely arra vár, hogy mégiscsak beengedik az olaszok a legújabb afrikai „vendégeit”, ahogy ők nevezik a hajójukra felvett migránsokat.

Nick Conraddal egyébként maga a francia elnök, a liberális szélsőséges Macron is együtt bulizott, ahogy a borítókép mutatja.

Furcsa egy forradalom az, amelyet egyes fehérek a saját maguk elpusztítására támogatnak…


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »