A FEHÉR FAJ KIIRTÁSA NÉHÁNY SZÉPEN KITERVEZETT LÉPÉSBEN

A FEHÉR FAJ KIIRTÁSA  NÉHÁNY SZÉPEN KITERVEZETT LÉPÉSBEN

1/  Európa  lerombolása egy-két jó háborúval és a  népek  egymásra uszításával.

2/  Európa felosztásával elvenni az emberek életkedvét.

3/  Erkölcsök felhígítása a vallás háttérbe szorításával.

4/  Antibébi tabletta  felkínálásával az  alkalmi  szeretkezés és a  rövid     kapcsolatok segítségével  megszüntetni a házasságokat.

5/   Az  abortusz segítségével  rendszeresíteni az  egykét vagy a  egysét.

6/   Az  egyén jogainak  erősítése az állam jogainak szűkítésével.

7/   Egyneműek házassága a szaporodás csökkentésére.

8/   Az előidézett  demográfiai hiány pótlása a  tömeges bevándoroltatással

10/  Nátrium (NaCl)  só helyett kálium (KaCl) sót rendszeresíteni a fehér férfiak nemzőképességének drasztikus  csökkentésére.

Hírdetés

11/  Alacsony bérekkel és a túlzott,  felemelt anyagi igényekkel az asszonyok külső munkába  szorításával  tönkretenni a  családi életet és a gyerekek számát csökkenteni.

12/  A gyerekek jogainak fellegekbe  emelésével tönkretenni a tanításhoz szükséges fegyelmet. Ezzel az általános műveltségi szintet csökkenteni.

13/ A média színvonalának  csökkentésével  elterelni az választópolgárok figyelmét a közösségi ügyektől.

Ha már mindez  megtörtént, Európára kell  uszítani  egy rendkívül agresszív, kegyetlen vallási fanatizmussal  átitatott mohamedán tömeget, amely csak  túlzott szaporodásra alkalmas, dolgozni képtelen és nem is  akar.

Ha  a  magyarság meg akar maradni, legalább az 1910-es etnikai határokon belül, meg kell  szüntetni a korlátlan abortuszhoz való jogot. Csak valós egészségügyi,  szociális indokok alapján vagy a  harmadik gyerek után engedélyezhetővé tenni.

Ez nyilván az “emberi jogok” korlátozását jelenti, de a fajfenntartás jogát, kötelességét senki nem tagadhatja meg egy nemzettől. Az  anyagi alap  a 35 éven felüli gyermektelen személyek  adóztatásával teremthető meg.

Ez a  jelenlegi törvények alapján elérhetetlen vágyálom, de  egy jól előkészített, többség által   megszavazott,  törvény lehetővé tenné..

A választás világos:  vagy megállítjuk a demográfiai öngyilkosságot, vagy a nyakunkra zúdított fanatikus tömeg kiirt bennünket. Nyugaton, néhány buta vezetőréteggel megátkozott országban  ez a militáns  horda elérte, vagy rövidesen eléri a kritikus 5%-ot, amely már totális megsemmisülést jelenthet.

Magyaródy Szabolcs/Lévay Atilla

www.magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »