A fehér családok fizikai kiirtására bujtogatnak a charlottesville-i „antifák”

A fehér családok fizikai kiirtására bujtogatnak a charlottesville-i „antifák”

„A gonosz fehér fajt meg kell semmisíteni!” – áll vörös betűkkel a „Nemzeti Antifa Front” által aláírt, tintasugaras nyomtatóval barkácsolt szórólapokon, amelyeket Charlottesville-ben terjesztenek ismeretlen személyek.

„A fehér rasszisták gyermekei a fehér faj jövője. Itt kell elkezdenünk a véget!” – áll az angolul is kissé zavarosan fogalmazott, de így is hátborzongatóan egyértelmű kijelentés a papírlap közepén. „Most, hogy Trump van hatalmon, már túl késő meggyőzni a rasszisták gyermekeit. Így csak egyetlen lehetőségünk maradt: Tenni, amit tenni kell!”

Hírdetés

„De legyetek bátrak! A tisztogatás után a munkások paradicsomában fogunk élni, szabadon a rasszizmustól, a szexizmustól, a homofóbiától, a transzfóbiától és az elnyomástól!”

Magyar szemnek bizony igen ismerősen csenghetnek ezek a szennyes gondolatok, hiszen Szamuely Tibor épp ugyanezt ugatta csaknem száz éve, 1919-ben:

„A vértől nem kell félni. A vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, amely az igazi kommün világához elvezet minket.”

Reméljük, az amerikai nép nem fogja ezt megengedni, és ha folyik is vér, azoké a gazembereké, akik névtelenül a fehér gyermekek legyilkolására bujtogatnak. A hatóságok azonban ez idáig nem kommentálták a szórólapok megjelenését, és a sajtó sem ejtett róluk egy árva szót sem.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »