A fatányérok új stílussal ajándékozhatják meg a mindennapokat

A fatányérok új stílussal ajándékozhatják meg a mindennapokat

Klasszikus vagy modern – lényegtelen a konyha stílusirányzata?

Tulajdonképpen minden egyes nap színesebbé válhat a támogatásukkal, lévén az étkezések olyan harmóniában telhetnek, ami eleinte akár szokatlannak is tűnhet, de ez az az életérzés, ami nagyon hamar épp olyan természetességet képviselhet, mint amilyen természetes a fa maga.

Klasszikus vagy modern – lényegtelen a konyha stílusirányzata?

Hírdetés

Tulajdonképpen mellékes, igen! A Faboltray tálak, tányérok, tálalók egyformán passzolnak a kifejezetten klasszikus stílusú konyhákba és a határozottan modern stílusjegyeket felvonultató helyiségekbe. Ennek az az oka, hogy a fa, mint eleganciát sugárzó alapanyag mindenhol jól mutat és mindenütt ugyanazt a fajta kifinomultságot hirdeti. Mindegy, hogy történetesen a konyhabútor milyen színekben pompázik és az is teljesen mellékes, hogy a járólap vagy a csempe mintái mire emlékeztetnek. A terítő árnyalata sem mérvadó, ahogy az egyéb lakástextília tulajdonságprofilja sem számít. Ebben a kontextusban legalábbis biztosan nem. Nincs olyan háztartás, ahol a fa kellékek ne mutatnának jól. Egyszerűen azért, mert a szépségük nem a környezetükből fakad, nem valaminek a visszatükröződése, nem olyasmi, ami külső tényezőktől függ, hanem önmagukból ered. Elég rájuk nézni és máris nyilvánvalóvá válik, hogy olyan elegáns jellemvonásokat testesítenek meg, amit egyetlen műanyag variáció sem képes felülmúlni. Sőt, továbbmegyünk. A porcelán, kerámia alternatívák bár kétségtelenül szemeket gyönyörködtetőek, ellenben a fa jellegzetességével mégsem vehetik fel a versenyt. Összegezve ezért tökéletes választás mindenhol, ahol nem számít más, csak a stílusosság és persze a hozzá társuló funkcionalitás.

A fa „ízére” kicsik és nagyok is rákaphatnak?

Abszolút! Évtizedekkel ezelőtt nem véletlenül ragaszkodtak annyira a fa étkészletekhez. Ez nem a szükség műve volt, hanem azé az elköteleződésé, amit a megelégedés hozott magával./x/


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »