A fák gyógyító ereje

A fákban gyógyító energia rejlik.
A természetből árad az energia
A fák különleges ” gyógyítók ” hiszen a legtöbbjük már több száz évet megélt.
Mindegyik fának különböző kisugárzása van, mindegyik másra használható.
Az emberi szervezet megérzi, hogy melyik számára az ideális fa.
Menj ki a természetbe, keresd fel a kedvenc fádat, öleld át,
áramoljon át az energiája feléd.Amikor lelkedet elönti a kétség és a fájdalom, fordulj a természethez segítségért.
Sétálj a kedvenc parkodban, vagy a közeli erdőben, a lényeg, hogy a fák gyógyító energiái fonjanak körbe.
Minimum egy óra a zöldben,és a fák elszívják negatív gondolataidat, és feltöltenek pozitív életérzésekkel.
A fák valóban nagy erővel bírnak, légy nyitott, és meglátod, hogy milyen nagyszerű érzés frissülni a szabadban.A fa tiszteletet övez, őserő

A fákat már az ősidők óta nagy tisztelet övezi. A kelták istenként imádták a fákat, és az indián kultúrában is jó szellemek lakoztak a fákban. Vajon miért vonzódik az ember ennyire a fákhoz? A mai tudomány is bebizonyította – csak a köztudatban nem terjedt el, megmagyarázhatatlan mivolta miatt, hogy a növények, fák megismerik az embert. Finom elektromos érzékelőket helyeztek a növényekre és figyelték milyen jeleket adnak, ha gondozzák, vagy bántalmazzák. A kísérlet viszont még a tudósokat is meglepte: a fa megjegyezte ki bántja, és ki ápolja, és ha megjelent a személy a fa már reagált is! A fa megismerte bántalmazóját, gondozóját.
Nemrégen még megmosolyogtuk a régi civilizációk tudását, és az indián ősök szelleme csak mesének babonának tűnt, mára viszont egyre többen fogadják el, hogy az ember, halála után is él, akár segíthet is fiainak. Az érzékenyebb, szenzibilisebb emberek ma is érzik, amit az ősi népek: A fáknak lelkük, szellemük van.
Képesek szeretet adni-fogadni, sőt akár gyógyítani is.
A fákkal való kommunikáció tudománya feledésbe merült és a fák nyelvét a modern kor embere már nem érti. De talán itt az ideje, hogy újra beszéljük a fák nyelvét, és tanuljunk, gyógyuljunk a fáktól.

Összekötik az eget a Földdel. Bölcs, szeretettel teli lények és örömmel segítenek az emberen. Ha kimész az erdőbe, vagy csak megérintesz egy fát, érzed: a fáktól az ember élete jobb!

Hírdetés

A régi korok nagy bölcsei kérdéseket intéztek a fákhoz és válaszokat is kaptak. Miért ne tehetné ezt meg a mai kor embere, akinek nagyobb szüksége van az ősi bölcsességekre, mint valaha!
Ölelj át egy fát.

Az egyik legősibb és minden bizonnyal legegyszerűbb energetikai módszer: megölelni egy fát.
A fák ugyanis igen erős pozitív aurával rendelkeznek, amellyel képesek kitisztítani, feltölteni az emberi energiamezőt is. Bár minden fa hatása egyaránt pozitív, vannak fajták, amelyek előszeretettel „oldanak meg” emberi problémákat!

Bükk – Az egyik legerősebb energiamezővel rendelkező fafajta, lehangoltság, depresszió, fáradtság és stressz ellen is célszerű megölelni – vagy nekitámaszkodni – legalább tíz percre.

Cseresznyefa – A párkapcsolati gátlásokat oldhatjuk vele, de segít a szexuális problémák megoldásában is. Érdemes a párunkkal közösen megölelnünk!Fenyő – Nyugtató, energetizáló és gyógyító hatású. Kisebb-nagyobb testi és lelki nyavalyák esetén érdemes naponta megölelnünk egy fenyőt, az aurájában töltött minden perc gyógyító hatású.Gesztenye – A gesztenyefa erős szeretetenergiát áraszt magából, begyógyítja a lelki sebeket, erőt ad szakítás után, és segít jobbá tenni a kapcsolatunkat. A cseresznyéhez hasonlóan érdemes közösen megölelnünk a párunkkal.Hársfa – A párkapcsolati problémák megoldója, hiszen segít összehangolni a szív és az ész energiáit, feloldja a szerelmi problémák és a féltékenység okozta energiablokkokat. Ezt azonban ne közösen ölelgessük, mert a hárs segít pontot tenni a rosszul működő kapcsolatok végére is.Kőris – A kőrisfa segít megérteni a sorsunkat, feldolgozni a váratlan eseményeket, és új erőt ad, ha már úgy érezzük, túl sok csapást kaptunk az élettől.Szomorúfűz – Segít feldolgozni a szomorúságot, túltenni magunkat a gyászon és az elváláson, emellett a depresszió ellen is megölelhetjük.Tölgy – A testi és a lelki méregtelenítést is beindítja a tölgy. Ez a fa segít megszabadulni a negatív gondolatoktól, felerősíti a pozitív energiákat.Öleld át a fát!


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »