A fajtársi média célkeresztjében egy orvos, aki csak abortusz esetén turkálna örömmel cigány nők csúnyájában

A fajtársi média célkeresztjében egy orvos, aki csak abortusz esetén turkálna örömmel cigány nők csúnyájában

„Előbb-utóbb minden csaj itt köt ki” – szöveggel pózol a vaginális műtő előtt egy férfi műtős felszerelésben egy hazai kórházban, a kommenteknél pedig azt írja, hogy csak abortusznál turkálna örömmel cigány nők vaginájában. Az alábbi nyilvános Instagram-oldalon szereplő, három évvel ezelőtt készült fotóra a Zsindex egyik olvasója sikított fel ijedtében, az ügyet – ahogy az ilyenkor megszokott – a fajtársi médiumok is ajvékolják.

A nagyjából heti rendszerességgel frissülő oldalon – mielőtt törölték – egy olyan orvos arca és személyes információi szerepeltek, aki jelenleg medikusok gyakorlatvezetőjeként, illetve egy vidéki kórházban rezidens orvosként dolgozik.

Hírdetés

A magyarokat nem számítva mindenkiért azonnal kiálló szélliberális lap elérte azt az orvost, akinek az arca és neve szerepelt az oldalon. Ő kis időt kért, egyeztetett jogi képviselőjével, majd azt nyilatkozta, hogy nincs Instagram-oldala, soha nem írta le a neki tulajdonított mondatokat és azt sem tudja, miért szerepel ott a neve a posztok mellett.

A Debreceni Egyetem sajtóirodájának tájékoztatása szerint belső vizsgálat derít majd fényt a rejtélyre, hiszen – mint írják – az sem biztos, hogy a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának van-e ilyen nevű alkalmazottja.

Az egyébként találó megjegyzés által – melyet minden, országa jövőjéért kicsit is aggódó ember csak díjazni tud – egy orvos pellengérre állítása helyett viszont, ha már szóba került az abortusz, mi inkább egy valóban megtörtént, ténylegesen 6 milliós áldozattal járó népirtás, a magyar magzatgyilkosságok ügyét ajánlanánk a Zsindex és a fajtársi média kényes figyelmébe.

(Kuruc.info – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »