A fajáruló Harry herceg kivégzésére szervezkedő nacionalistákat fogott el a brit terrorelhárítás

A fajáruló Harry herceg kivégzésére szervezkedő nacionalistákat fogott el a brit terrorelhárítás

Egy amerikai nemzetiszocialista csoport brit különítménye, a Sonnenkrieg Division elrendelte Sussey hercegének meggyilkolását, mivel májusban feleségül vette a félnéger exszínésznőt, Meghan Markle-t.

A Sonnenkrieg Division egy olyan propagandaplakátot posztolt Harry hercegről, amin a fejéhez fegyvert tartanak. A fotón egy horogkereszt is látható és egy fenyegető felirat: Viszlát, áruló!

Hírdetés

A brit terrorelhárító rendőrség nyomozást indított a csoport ellen, amely felháborodott azon, hogy a brit herceg rabszolgák vérét keveri össze a királyi vérrel.

Eközben a BBC is nyomozni kezdett a csoport után, és százával talált olyan üzeneteket, amiket nacionalisták küldtek egymásnak egy online játékszerveren keresztül. Ezek közül néhányat az Atomwaffen Division nevű amerikai nemzetiszocialista csoport magasabb beosztású tagjai küldtek, akikhez már öt gyilkosságot is kapcsoltak. Ez a csoport nagyra tartja Adolf Hitlert és az egyetemes rend ideológiáját népszerűsítik. Terrorista módszerekkel és gerilla-hadviseléssel meg akarják dönteni az Egyesült Államok kormányát, a céljuk egy nemzetiszocialista állam megalapítása. A terrorelhárítás szerint 24 és 80 közötti olyan taggal rendelkeznek, akik fegyverekkel is gyakorlatoznak.

A BBC megosztotta a nyomozása eredményeit a rendőrséggel, akik összehangolt rajtaütéssel három embert tartóztattak le Anglia különböző pontjain, terrorcselekmény tervezésének vádjával. Az Independent szerint a három letartóztatott személy a Sonnenkreig Division tagja.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »