A dövényi cigány gyilkosok az ujjukról az áldozat barátnőjével nyalatták le a vért

Lassan a végéhez ér az utóbbi évek legkegyetlenebb gyilkossági ügyének tárgyalása. Az ügyész életfogytiglant kért a dövényi cigány gyilkosokra.

Szerdán a perbeszédekkel célegyenesbe fordult a Miskolci Törvényszéken a dövényi horrorisztikus gyilkosság pere.

A vád szerint a gyilkosságot V. Simon és az unokatestvére, V. József követték el, vagyis Rocco és Pepes, ahogy Dövényben hívják őket – írja a 444.hu.

A mai napon tartott perbeszédében életfogytig tartó fegyházat kért a gyilkosságban közreműködő Roccora és társaira az ügyész, míg a bűnpártolással vádolt negyedrendű cinkosukra börtönt kért.

A bíróság jövőhéten hoz ítéletet az ügyben.

Hírdetés

Mint ismert, tavaly február 4-én két cigány férfi és egy cigány nő halálra szurkálta a pincében a 28 éves V. Albertet. A gyilkosságot pedig végignézették az áldozat barátnőjével. A gyanúsítottakat már másnap elkapták.

A gyilkossággal vádolt férfiak és a nő az ismerősét látogatta meg Dövényben, ahol vele együtt italozni kezdtek – írja a 24.hu. Később azonban szóváltásba keveredtek. Ezért egyikük kardot, kést, bicskát készített be az autóba, majd szóltak a férfinak, hogy hazaviszik. Mikor megérkezett a későbbi áldozat élettársa, szóltak neki, hogy üljön be ő is a kocsiba, mert őt is hazaviszik.

Ezt követően Putnokra indultak a férfi testvéréhez. A sofőr azonban korábban lekanyarodott.

Kést nyomott a mellette ülő nő oldalához, a háta mögött ülő párja torkát pedig elvágták, a vérét pedig lenyalatták az ujjukról a barátnőjével.

A tettesek később egy putnoki pincében többször is kardot szúrtak a férfi fejébe és testébe. A kegyetlen elkövetők több, mint ötven sebet ejtettek az áldozaton. Barátnője a helyszíni szemle során azt mondta, hogy végig kellett nézni ahogy szinte földarabolják előtte a szerelmét. Ezt követően a dövényi házba vitték a nőt, és a szőnyegbe csavart holttestet. A nőt combon szúrták majd azzal fenyegették, hogy megerőszakolják. Az asszonyt végül másnap elengedték, a holttestet pedig egy sertéstrágyával teli emésztőgödörbe dobták.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »