A döglődő ló utolsó rúgása

A döglődő ló utolsó rúgása

Nem szép dolog a káröröm, tartja a mondás, ezért hát csak hűvös eleganciával nyugtázzuk, s szilveszter éjjelén a szebb és boldogabb magyar jövő mellett nyugodtan koccintsunk a zoom.hu megszűnésére. Nem kell beszélni róla, de gondoljunk rá.

A napokban jelentette be ugyanis a szélsőliberális portál, hogy lehúzza a rolót. Számomra talán legemlékezetesebb hazugsága és rágalma az volt, mikor a Betyársereg vezetőjét, Tyirityán Zsoltot azzal vádolta meg, hogy az Iszlám Állam oktatóvideójából tanítja gyilkolni az arra fogékonyakat. Napi szinten – talán bocsánatos bűn – nem követtem a portált, minden bizonnyal hemzsegtek még az ilyen roppant szakmai, módfelett elfogulatlan cikkek.

Könnyes szemekkel búcsúznak a „még létező független sajtótól”.

De még mielőtt túlságosan megsajnálnánk őket, tudjuk, a döglődő ló is tud egy jókora utolsó rúgást mérni, ezt megtette a zoom.hu is.

No, hát mi is lehetne az egyik legnépszerűbb cikk ezen a portálon, az rögtön kiderül:

Hírdetés

Tehát igaz, a zoom.hu megszűnik, de azért kimúlásuk előtt még ráokádnak egy kis förtelmes, gyomorforgató genderizmust a gyanútlan olvasókra. Mit olvashatunk a cikkben?

Maga a cím is nehezen követhető:

"Az apából lesz az anya és az anyából az apa az első gender fluid családban, ahol mindkét szülő nemet vált."

Majd így folytatják:

„Több fronton támadta le a brit Draven család a világban eddig megszokott családmodellt, mikor mindkét szülő úgy döntött, nemet vált, és ötéves fiúkat(sic!)/lányukat (meg sem tudjuk állapítani, mi volt eredetileg) inkább simán embernek, nem férfinak vagy nőnek nevelik. Az már csak cseresznye a habon, hogy Star-Cloudnak, azaz Csillag-Felhőnek hívják a gyereket – írtuk szeptemberben, önök pedig olvasták.”

Felesleges is dobálni a jelzőket, azt eddig is tudtuk, a gender nem tudomány, ugyanis a valóságban nem létező szexuális kisebbségek jogait igyekszik felkarolni és védeni, mindezt természetesen úgy, hogy a mi értékeinket támadja és rombolja. Erről szól az egész genderlobbi, a normalitást megsemmisíteni, helyébe pedig a betegest, az aberráltat ültetni.

Mindehhez felhasználja azt a kevés számú, valóban beteg és orvosi kezelésre szoruló szerencsétlen sorsú embert, akinek nem gyermekre, hanem segítségre lenne szüksége. E helyett piedesztálra emelik a torzat, a beteget, kigúnyolva tulajdonképpen azokat is, akik – akár tudtukon kívül – komoly védelembe vételt igényelnének. Hatalmas felelőssége van ebben a pofátlan cinizmusban a szélsőliberális véleményformálóknak. Hála Istennek, egy portállal kevesebb ilyen szócső mérgezi a világhálón keresztül a magyar társadalmat.

Magyarországon a család pedig továbbra is egy férfi és egy nő életközössége – és minél több gyermek -, és az is marad. Itt nem fog teret nyerni az Isten- és emberellenes genderista ideológia.

Viszlát, zoom.hu!

Senkinek nem fogtok hiányozni.

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »