A Dobrev Klára párt

A Dobrev Klára párt

Döntött a Demokratikus Koalíció a májusi Európai Parlamenti választási listájáról.
A biztosnak tűnő befutó helyre Dobrev Klára került.
A párt elnöke, Gyurcsány Ferenc nem is oly rég azt nyilatkozta, hogy nem indítanak más pártokkal közös listát, azt majd nem ő vezeti.
Majd nem, azaz majdnem…
A történeti hűség kedvvért idézzük őfelsége internetes bejegyzéséből: „Európai képviselőjelöltként Klára nem a feleségem,…”
Mindeközben, a közösségi portálokon már csak félig-meddig számít viccnek, hogy a DK névválasztása anno, a Demokratikus Koalíció, csak egy megerőszakolt szójáték volt. Hisz teljesen egyértelmű, hogy semmiféle demokráciát nem képvisel a képződmény, amelyre leginkább Gyurcsány-pártként illik hivatkozni, mert követői Gyurcsány Ferenc feltétlen hívőiből állnak. A koalíció szó pedig egyesülést jelent, szövetséget, aminek, tekintettel arra, hogy kizárólag Gyucsány-vezér és alattvalói a DK nevű párt összetevő elemei, megint semmi értelme.
Az internet népe azonban, amint kiderült, hogy Klára asszony a „spitzenkandidat”, gyorsan-frissen kihámozta a tutit. A közösségi médiában meg-megjelennek azok a hozzászólások, amelyek Ferenc gazda bölcs előrelátását dicsőítik, és nagy szellemek találkozását sejtetik, amidőn a főparancsnok a neje (harcostársa és egyben immár a nagy európai gondolat megvalósítója), Dobrev Klára monogrammjával azonosította annak idején az MSZP-ből kiugrott pártját.
Nyugaton gazdagék a jachtjukat nevezik el szeretett nőikről, egy kommunizmusban szocializálódott, majd a demokráciában levitézlett politikusnak, úgy tűnik, pártot is sikerült. (Persze csak az internet népe szerint…)
Ha meg mégsem jönne össze az EP képviselőség a „nem feleségnek”, 1. Ferenc legfeljebb vesz egy jachtot és és Klárára kerszteli.
Vagy lecseréli öregecskedő feleségét?

Üdvözlet,
 KJ

Hírdetés

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »