A DK holdudvar bohócai

A DK holdudvar bohócai

A legújabb felszólítás a közösségi oldalakon, amely a közmédia körmönfont gyalázását szolgálja – ajlas módon, a hozzászólókat hergelve – a következő: Találjunk egy, azaz egyetlen szakmai érvet arra, hogy a főpolgármester-jelöltek vitáját miért nem a közmédia közvetítette. A felszólítás persze hamis, hisz maximum polgármester-jelölt-jelöltekről lehet szó.

Igen, a facebookon (a fizetett?) kérdező is tudja, hogy mi erre a válasz, mert az, amit ezek művelnek, nem komoly érvek csatája, csak kutyakomédia – gyengébbek kedvéért: olyan jelenet, esemény, eljárás, cselekvés, ügy, mely komolytalanná torzulva, közönségessé, nevetségessé válik – vagyis médiamejelenést generáló marketing tevékenység. Meg mocskolódás, hogy néven is nevezzük azt, ami.
 
Tartalmilag miről szól ez az álvita?

Három bohóc beszélget arról, hogy miként lehetne lejáratni, leváltani a főpolgármestert, fölsorolva mindent, amit a szavazó hallani szeretne,  lehazudva a csillagokat is az égről. Jobb helyen akkor sem jelenhetnének meg ezek a bohócnak gyenge, politikusnak alkalmatlan figurák, ha fizetnének. (No jó, biztos van az a pénz…)

Vagyis, tartalmilag a köztévé nézője – azé a köztévéé, amit bizonyára senki sem néz, az álnaív, provokatív kérdés felvetője szerint sem – nem marad le semmiről.

Hírdetés

Megint más kérdés, hogy egy Gyurcsány által irányított közeg belső politikai vitájához ugyan mi köze lehetne a közmédiának?! Tegyük fel a költői kérdést, hogy Julis nénit Taktaharkányban hol érdekli a Gyurcsány-féle bábok színháza?
Na ugye!
Vagyis ennek a balliberális reklámtevékenységnek a habosítása ott, azon a bűzölgő szemétdombon folyik, ahová való, ahol az érveknek, tényeknek nincs komoly jelentőségük, az ATV, az Index.hu, a 24.hu, a 444.hu és elvtársaik portáljain, médiáiban, amiért valakikmajd egyszer benyújtják valakinek a számlát. „Egy napon, ami talán el sem jön soha, majd én is kérek tőled valamit” – mondta volt a Keresztapa.

De ebben az előválasztásos bohózatban a facebook marketinget irányító Keresztapa ugyan ki lehet?

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »