A demokratikus szólásszabadság kappanoperája

A demokratikus szólásszabadság kappanoperája

Zengzetes jelszavak, pártprogramok, megnevezések árasztják el a szabadnak, függetlennek és demokratikusnak nevezett sajtót, propagandát, tömegtájékoztatást. Aztán kiderül, hogy ez is csak csomagolástechnika, mint a kínai piacon olcsón beszerzett világmárka. A dobozban nem az van, amit a kép s a felirat hirdet, hanem valami ócska, selejt, azonnal eldobható szemét.

Ezek a csaló szélhámosok meg azért reszketnek, hogy az elbolondított  vevők legalább négy esztendeig ne jöjjenek rá a hazugságra, amivel ebben az általános néphülyítési kampányban etetik a palira vett nagyérdeműt.

Így válik a bankok által kitartott és futtatott Pöcegenderia lassacskán a világ közepévé, hacsak rá nem omlik a sok ingatag díszlet az elrabolt tartóoszlopok miatt. Mert Európa kirablása szintet lépett az első világháború aljas módon eltervezett és kivitelezett levezénylésével.

Hiszen ez a napjainkat uraló szankcionált herekereskedelem már kasztrált minden józan gondolkodást, közösségi alapelvet és önrendelkezési jogot is.

Hírdetés

Az országok területi szuverenitásáért manapság annyira aggódó üzleti körök száz esztendeje még élvezettel szabdalták fel a térképet befektetési területekre, tekintet nélkül az ott élők szabadságjogaira, akaratára vagy a történelmi jogfolytonosságra.  És az emberiség egyre inkább válik hasonlatossá a bégetni is elfelejtő birkacsordához, mert tanfolyamokon kiképzett bugris birkapásztorokat tömnek ki választási kampánypénzekkel, hogy elfoglalják a NATO és az EU által bekebelezett banánköztársaságok parlamenti és miniszteri székeit.

A néhány rebelliskedőt pedig megvádolják az aktuális hazugságokkal, amelyek könnyen felzabáltathatók a beidomított tömegekkel: jogállamiság, diktatúra, szólásszabadság, kirekesztés, idegengyűlölet, toleranciahiány a beteges bűnszövetkezetekkel szemben stb.

Így aztán teljessé válik az a cirkuszi produkció, ahol az amatőr tömeggel végeztetik el a halálszaltót, miközben valamilyen elmegyógyintézetből menesztett bohóc diktálja a feladatokat az intézményeknek, kormányoknak, bankoknak és fegyvergyáraknak.

Tehát csak a kész átverés című produkció műsora folytatódik. És nincs mese: aki nem hiszi, és utánajár, az majd megnézheti magát…

(Mihályi Molnár László/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »