A demokrata visításnak meg lett az eredménye: beégtek a neokohn csicskák

A Townhall című konzervatív hírportál összeállítást készített azokról a befolyásos demokrata párti politikusokról, akik tavaly – csakúgy, mint az emiatt támadott Jeff Sessions igazságügyi miniszter, korábban republikánus szenátor – találkoztak a Washingtonban akkreditált orosz nagykövettel.

Magyar Menedék - Chemtrail

A névsorból kiderül, hogy Nancy Pelosi, az amerikai Demokrata Párt képviselőházi frakciójának vezetője 2016-ban megbeszélést folytatott az orosz diplomatával, róla egyébként egy 2010-es fotó is megjelent pénteken, amin a diplomatával látható. Pelosi mellett megbeszélései voltak Szergej Kiszljak nagykövettel például
John Holdrennek, Obama elnök tanácsadójának, Amy Klobuchar minnesotai, Dianne Feinstein kaliforniai és Claire McCaskill missouri szenátoroknak, vagy Jack Reednek, Rhode Island demokrata párti szenátorának is.

A Townhall megjegyezte azt a tényt, hogy Obama elnöksége idején Szergej Kiszljak nagykövet huszonkét alkalommal tett látogatást a Fehér Házban, csak tavaly négyszer.

Hírdetés

Szergej Kiszljak személye és pályafutása napok óta az amerikai média témája. Portrékat és volt befolyásos külügyi tisztségviselők által megfogalmazott kommentárokat közölnek róla. Kiemelik, hogy rendkívül tehetséges diplomata, aki széles kapcsolati hálózatot épített ki az amerikai politikai és közéletben.

Alexander Vershbow nagykövet, aki az 1990-es évek óta ismeri Kiszljakot, az amerikai közszolgálati rádiónak (NPR) azt mondta, hogy az orosz diplomata a fegyverkezési és biztonságpolitikai kérdések szakértője, pragmatikus és problémamegoldó diplomataként tartják őt számon Washingtonban. Philip Gordon, az Obama-kormányzat volt külügyi tisztségviselője szerint Szergej Kiszljaknak jelentős és pozitív szerepe volt abban, hogy elnöksége elején Barack Obama megpróbálta „újraindítani” az amerikai-orosz kapcsolatokat.

Vele találkozott kétszer tavaly az elnökválasztási kampány időszakában Jeff Sessions, Donald Trump igazságügyi minisztere, akkor még republikánus szenátorként, egyszer nyilvános helyen, egyszer az irodájában. Mivel erről nem szólt külön a miniszteri meghallgatásán, ezért a demokraták le akarják mondatni. Sessions azt mondta, nem a kampányról beszéltek, egyszerűen hivatalban lévő szenátorként találkozott egy másik ország diplomatájával. Azóta kiderült, hogy ezt a demokrata szenátorok is rendszeresen megtették, olyanok is, akik később Sessionst támadták emiatt.

origo


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »