A demokráciáért és a sajtószabadságért tüntetnek – élőben!

A demokráciáért és a sajtószabadságért tüntetnek – élőben!

Újabb tüntetés lesz szombaton Budapesten a demokráciáért és a sajtószabadságért. A tömeg a Kossuth térről vonul át a Szabad sajtó útjára, ahol beszédeket mondanak. A szervezők több mint 70 ezer embert várnak az eseményre. Kövesse a történéseket élőben a Facebook oldalunkon, vagy nézze a Hír TV-t a legfrissebbekért!

Előzmények:

• Nagy bejelentésre készülnek a szombati, kormányellenes tüntetés szervezői. A Kossuth térre, ahogyan a múlt héten is, most is tízezreket várnak. 

• Csaknem hetvenezren érdeklődnek a Mi vagyunk a többség nevű csoport szombati kormányellenes tüntetése iránt a Facebookon. A múlt hétvégi első demonstráción tízezrek vonultak a Kossuth térre, hogy megmutassák: bár a Fidesz tábora a legnagyobb kisebbség, a többség nem kér Orbán Viktor kormányából.

Hírdetés

http://mno.hu/

„A választások tisztaságát rengeteg dolog sértette, a legfontosabb probléma azonban a Fidesz közpénzből épített pártmédiája, a sajtószabadság korlátozása. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy az ügyészség a fideszes bűnözőket is üldözze, az ellenzéki pártok pedig ne egymást támadják, hanem működjenek együtt a Fidesszel szemben!” – írják.

_____________________________

Kövessék az eseményt élőben a Facebookon.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »