A deep state egy lakájt szeretne tagállami vezetőnek

A deep state egy lakájt szeretne tagállami vezetőnek

Földi László: Egyértelmű, hogy Magyarországot másként kezelik, mint a többi uniós országot. Teljesen mindegy, mit teszünk vagy mondunk, az ő szemükben egyetlen elfogadható lépés lenne, ha Orbán Viktor lemondana, és helyét átvenné egy deep state által megálmodott lakáj.

A lengyelországi, baltikumi hatákerítést fizeti az EU, kettős mércét alkalmazva hazánk ellen – térkép: commons.wikimedia.org

Az Európai Bizottság az uniós bíróság elé idézi Magyarországot és átalányösszegű pénzügyi szankció, valamint napi kényszerítő bírság kiszabását kéri – adta hírül a sajtó. Földi Lászlót, a Védett Társadalom Alapítvány elnökét kérdezte a Gondola.

– Elnök úr, az Európai Bizottság szerint hazánk 2015 óta „Nem hozta meg a menekültügyi eljáráshoz való tényleges hozzáférés biztosításához szükséges intézkedéseket.” Ugyanakkor Lengyelország könnygázt és vízágyúkat vetett be a migránsbűnözők ellen. De ezzel az Európai Bizottságnak nincs semmi aggálya. Miért?

Poland-Belarus border: Border forces use water cannon on migrants - YouTube

Vízágyú a lengyel-fehérorosz határon – youtube/skynews

– Egyértelmű, hogy Magyarországot másként kezelik, mint a többi uniós országot. Teljesen mindegy, mit teszünk vagy mondunk, az ő szemükben egyetlen elfogadható lépés lenne, ha Orbán Viktor lemondana, és helyét átvenné egy deep state által megálmodott lakáj.

Megnyílhat a lehetőség, hogy európai uniós forrásokból támogassák a kerítésépítést az unió külső határán – vallotta be Charles Michel, az Európai Tanács elnöke. Miből sejthetjük, hogy a brüsszeli buborék hazánknak egy euró centet sem ad a kontinens védelméért?

Poland plans to spend over $400 million on wall on Belarus border - CNN

Hírdetés

Kerítés a lengyel-fehérorosz határon – cnn

– A kettős mérce régóta létezik, melynek a képlete: Magyarország kontra Többiek, beleértve akár Lengyelországot is.

Védett Társadalom Alapítvány

– Az EU-szélsőség támogatja az embercsempészés bűncselekményét, és erre a bűnelkövetésre akarja rábírni Magyarországot is. Hogyan lehet egy kiemelten magas hivatalt megszálló maffia ellen megvédeni az európai társadalmakat?

– Demokratikus forgatókönyv szerint leginkább szavazati úton (ez utópia). Vagy erőszakkal elkergetni a hivatalnoki kart, bár a „forradalmi hevület” nem polgári mérték.

Földi László: A háttérerők máig manipulálják a választópolgárokat -  vasarnap.hu

Földi László, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke – vasarnap.hu

– A „brüsszeli buborékban” ügyködők kifejezik: „tudjuk tébolyultan döntünk, de megtehetjük, mert gyengék vagytok.” Hogyan tudjuk megfékezni a bürokratikus arroganciát?

– Nem agyalágyultak, hanem „érzékenyített” ártó figurák. Nemzetük és Európa árulói, amiért egyszer felelniük kell. Igaz ugyan, hogy a ma kihívása másként is felmerül. Az élet és halál vívja ütközetét, ahogy Szent II. János Pál pápa mondta egykoron.

Molnár Pál


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »