A DAC fiatal tehetsége Győrben tölti a tavaszt

A DAC fiatal tehetsége Győrben tölti a tavaszt

A dunaszerdahelyi sárga-kékek fiatal középső védője Urblík Norbert az ETO-nál tölti a szezon tavaszi felét, a klubok megegyezése alapján. A 19 esztendős tehetség ezzel az élvonalba való feljutásért harcolhat a Győr színeiben.

A DAC tehetséges középső védője Urblík Norbert visszatér Győrbe, miután tavaly nyáron érkezett Dunaszerdahelyre éppen a zöld-fehérektől. Az Ipolyságról származó futballistát az őszi idény során egy komoly térdsérülés is hátráltatta, de a sérülése már a múlt és a téli felkészülést a sárga-kékekkel kezdhette meg.

Hírdetés

„Sajnos az elmúlt félév nem az elképzeléseim szerint alakult, amely során három alkalommal is megsérültem. Másra számítottam, de most már egészséges vagyok és megörültem a Győr érdeklődésének, hogy visszatérjek. A legközelebbi tavaszra a legfőbb célkitűzésem, hogy visszanyerjem a formám. Mindent megteszek annak érdekében, hogy bekerüljek az ETO kezdőcsapatába és hogy a nyáron már a DAC-nál is számolhassanak velem” – nyilatkozta Urblík Norbert.

További hír a DAC háza tájáról, hogy a sárga-kékek fiatal tehetsége Szolgai Máté is a távozás szélén, ugyanis magyar sajtóban megjelent hírek szerint a Mezőkövesd veheti kölcsön a tavaszi idényre a 20 esztendős középpályást.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »