A Cseh és a Donáth!

A Cseh és a Donáth!

Véresszáju ballibekkel indul a Sóhivatal műsora.

 

Azt találta ki a két IQ bajnok, hogy mindenütt keresztbe tesz a Fidesz képviselőinek, ahol lehet európai szinten. Azoknak a képviselőknek, akik a magyarországi többségi akaratot képviselik.
Vagyis Magyarországnak tesznek keresztbe. Jávor, Meszerics, Szanyi… megszoktuk.

Nézzük csak a friss ballib horda intellektuális szintje most milyen magasságokban is röpköd.

Sorolja fel a kedves olvasó kapásból a Sóhivatal, azaz EP Állampolgári jogi, belügyi, a Kulturális és oktatásügyi, a Alkotmányos ügyekkel foglalkozó, a Költségvetési ellenőrző és a Biztonságpolitikai bizottságoknak az utóbbi 5 évben regnáló alelnökeit. Nem kell mind a majd’ két tucatnyi… elég csak néhányat!

Nos?
Nem megy? Nem baj. Sorolja fel akkor ugyanezen bizottságok elnökeinek neveit a kedves olvasó!
Nos?
Egy sem?
Na, ugye hogy Sóhivatal?!

Hírdetés

Most a Cseh, meg a Donáth, meg a Dobrevh, meg az Ujhelyih meg azok mind, akik elárulják a magyar érdekeket, büszkék arra, micsoda tettet hajtanak végre ott, ahol még csak egy botmixert sem készítenek be a parlamenti asztalokba.

Közben meg itthon 5 százalék feletti volt a GDP növekedés, ami a Fidesz-KDNP kormány eredménye, Orbán Viktor vezetésével.

És ez a teljesítmény szerencsére független a Cseh-, Donáth-, Ujhelyih- és Dobrevh-féle árulóktól, meg az itthon csendben isiászát ápoló Gyurcsánytól. Ők majd szurkolnak a román GDP-ért, fotózkodnak a magyargyűlölő Ciolosokkal és támogatják az államok lebontását, hogy megszűnjön végre a bevándorlásellenesek ellenállása, és Magyarországra is érkezhessen végre néhány tíz-, vagy százezer migráns, akik nélkül a liberális jövőkép, ahogy hazánk példája is mutatja, valóban megvalósíthatatlan.

A Sóhivatal uralta Európa nagyobb részére ez sajnos már nem érvényes.  

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »