A COVID ÉS A 22-ES CSAPDÁJA

Már jó ideje rájöttem, hogy ez a Covid vírus nagyon veszélyes. Időseknél állítólag a tüdőre, sokaknál pedig főleg az agyra. Azt támadja meg és hisztérikus, pánikszerű tüneteket is okozhat.
Sőt, csuda egy vírus ez, mert az emberi butasággal párosulva az egyes országok és rajtuk keresztül az egész világ gazdaságára negatív hatással van.

Azért ez az elmúlt évszázad legveszélyesebb vírusa, mert társadalmunkat egy olyan korban éri, amikor az emberi elbutulás egyébként is hatalmas méreteket ölt.
A mentális problémákkal pedig az a legnagyobb baj, hogy éppen az nem veszi észre, akinél a probléma található. Hiszen, ha az illető tisztában lenne mentális problémájával, az azt jelentené, hogy az illetőnek nincs mentális problémája.
Akárcsak Joseph Heller A 22-es csapdája c. könyve, amely a 2. világháborúban játszódik:

“…bárki, aki közvetlen és valós helyzetben saját biztonságára gondol, az döntésre képes elme természetes működéséről tesz bizonyságot. Orr őrült, tehát le lehet szerelni. Csak annyit kell tennie, hogy kéri a leszerelését, de ha kéri a leszerelését, akkor nem lehet őrült, és további bevetésekre küldhető. Orr lehet őrült, ha további bevetésekre megy, és lehet egészséges, ha nem megy. Ha egészséges, akkor viszont mennie kell. Ha megy, akkor őrült, és nem kell mennie; de ha nem akar menni, akkor egészséges, és mennie kell.”

Úgy tűnik tehát, hogy az őrültek helyzete sem egyszerű napjainkban. Hát még a normálisaké.
Bár, az is igaz, hogy minden relatív

Hírdetés

Végh Tamás

Magyar Tudat

The post A COVID ÉS A 22-ES CSAPDÁJA appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Felvidék- Bugár, Ficóékkal való üzleteléssel vádolta Berényiéket A Most-Híd mai sajtótájékoztatóján Bugár Béla a Smer-rel való üzleteléssel…Európa jövője a bolgár-török határon dől el “Ha tudunk adni hárommilliárd eurót a törököknek, akik nem tagjai…Inváziószerű az illegális bevándorlás Ne mondhassák meg uniós szervek, milyen, általunk nem ismert emberekkel…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »