A CÖF-CÖKA Gyurcsány eltávolítására szólítja fel Mesterházyt

A CÖF-CÖKA Gyurcsány eltávolítására szólítja fel Mesterházyt

Tisztelt Pártelnök Úr!

Ezúton szeretnénk hangot adni mélységes csalódásunknak és megdöbbenésünknek amiatt, hogy minden korábbi fogadkozásának hátat fordítva mégis közös listát állít a választásokra Gyurcsány Ferenc pártjával, sőt hozzájárult, hogy a közös listán Gyurcsány Ferenc is rajta legyen – mégpedig a harmadik helyen.

 

Továbbra is fenntartjuk, hogy annak a személynek, aki a hatalom megtartása érdekében saját bevallása szerint is éveken át hazudott tudatosan a magyar embereknek, aki hazugságaival lejáratta Európában Magyarországot, aki nyilvánosan trágár kifejezésekkel beszélt a hazánkról, és aki a magyar rendőrséget békésen ünneplő magyar emberekre uszította, soha többé nincs helye a magyar közéletben. Gyurcsány Ferenc számunkra és Magyarország józan többsége számára persona non grata.

 

Szerettük volna hinni, hogy a Magyar Szocialista Pártból való kiválása nem puszta színjáték volt, és Önök is belátták, hogy Gyurcsány Ferenc méltatlan bármilyen közéleti funkció betöltésére.

 

Hírdetés

Arra szólítjuk föl Önt, mint a Magyar Szocialista Párt elnökét, pártja soron következő kongresszusán töröljék Gyurcsány Ferencet a baloldali pártok közös listájáról. Ne segítsenek hozzá egy mindenfajta moralitás híján lévő politikai kalandort ahhoz, hogy továbbra is a Magyar Országgyűlés tagja legyen.

 

Higgye el, a tisztességes baloldaliaknak elegük van a Gyurcsány-korszak miatti szégyenkezésből. Bízva abban, hogy Ön valóban a baloldal megújulásáért dolgozik és nem Gyurcsány Ferenc katonája, várjuk egyenes válaszát.

 

Legyen bátor! Mutassa meg, hogy van ereje szakítani a múlttal!

 

Budapest, 2014. január 22.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »