A CLS 2017 leleplezi a titkos űrprogramokat, az idegeneket és a Belső Föld civilizációit

Az alábbi beszámoló az Enigmák című adásaink háttéranyagához kapcsolódó cikk. Műsorainkat itt tekintheted meg:

 https://www.youtube.com/user/EnigmakTV

A Belső Föld lényei… „negyedik sűrűségi fokon álló lények, akik minden jel szerint leszármazási vonalukat a Földig vezetik vissza, néhány civilizációjuk – Anshart is beleértve – 18 millió évre nyúlik vissza.”

 

A CLS, magyarul a Tudatos Élet Expo 2017 során Los Angelesben Corey Goode elképesztő bizonyítékokat hozott nyilvánosságra a titkos űrprogramokról, a földön kívüli életről és a Belső Föld civilizációiról.

 

 

Corey Goode intuitív empataként (IE) azonosította önmagát. A Gömb Lények Szövetsége szerint Corey Goode-ot az egyik MILAB programba vették fel hatévesen. (A MILAB egy, az emberek katonai elrablására alkotott terminus, melynek során arra képzik ki és manipulálják az embereket, hogy számos titkos katonai műveleti programban vegyenek részt.) Goode-ot 1976-1986/87 időszakában képezték ki, illetve ekkor szolgált a MILAB-nek. Az itt töltött időszak vége felé kinevezték a Belső Földdel való kapcsolattartónak, egy cserélődő Földi Delegációs Mandátumot kapott (a titkos földi kormányzati csoportokkal közösen) egy „ember-típusú” Földön Kívüli Szuperföderációs Tanácsban.

 

A 2017-es Tudatos Élet Expon, melyet Los Angelesben tartottak, Goode lenyűgöző részeletekről számolt be a földön kívüli élettel, az idegenekkel kialakított viszonnyal, a belső földi civilizációkkal és általában az eltitkolt ismeretekkel kapcsolatban.

 

AZ IDEGENEKKEL VALÓ KAPCSOLATFELVÉTEL MÁR MEGTÖRTÉNT

 

„Amikor először vettek fel és vittek el ezekbe a MILAB-jellegű programokba, akkor azon kaptam magam, hogy lassan megismertetnek a nem földi lényekkel. Egy virtuális valóság díszleteibe kerültem, ahol szemüveget adtak rám, egy székben ültem, s egy katonákból és orvosokból álló embercsoport volt a szobában.”

 

„…Ezután, amikor levettem a szemüveget, egy szürke idegen ült az asztalnál. Csak ránk adták azt. Igen. Éveket töltöttek azzal, hogy hozzászoktassák az embereket a nem földi lények jelenlétéhez, mivel nem számít, ki vagy, el fognak téríteni. Mi genetikailag arra vagyunk beprogramozva, hogy zsigerből reagáljunk a nem földi lényekre.”

 

 

A TITKOS ŰRPROGRAMOK

 

Corey Goode nem az egyetlen személy, aki felemelte szavát a teljes mértékben működő titkos űrprogram megléte mellett.

 

Érdekes, hogy a korábbi NASA alkalmazott azt állította, hogy több mint 20 évvel ezelőtt titkos emberi missziókat küldtek a Marsra. A Coast-to-Coast AM-val készített egyik interjúban egy nő, aki Jackie-nek nevezte magát, a Marson lévő emberekről beszélt – ez olyasvalami, ami éveken keresztül téma volt több állítólagos NASA alkalmazott között. „Majd két férfit láttam űrruhában – nem olyan bő ruházatban, mint amit általában mi használunk, hanem védőruhának tűnt. A horizonton keresztül jöttek és a Viking Explorerhez sétáltak…”

 

A fentieken felül az egykori tengerészgyalogos azt állította, hogy a Marson még DOLGOZOTT is.

 

A csak Kaye Kapitány álnéven ismert nyugalmazott tiszt közölte, hogy nem csak embereket vittek a Marsra a múltban, hanem egy titkos űrprogramot is létrehoztak, valamint egy flotillát (hajórajt), mely az űrben tevékenykedik. Az egykori tengerészgyalogos szerint éveken keresztül a Marson volt küldetésben, ami abban állt, hogy a Marson őshonos életformáktól kellett megvédenie az öt emberi kolóniát. Kaye Kapitány szerint nem csupán éveket töltött a Marson, hanem egy hatalmas űranyahajón is szolgált három évig.

 

De talán a legkompetensebb személy, aki mindent leleplez a titkos programokkal és az árnyékkormányokkal kapcsolatosan Daniel K. Inouye szenátor, aki ezt állította: „Létezik egy árnyékkormány, mely saját Légi Erővel bír, önfinanszírozású mechanizmussal rendelkezik és a nemzeti érdekekkel kapcsolatban sajátos elgondolásait követi minden fék és ellensúly nélkül, törvények felett állva.”

 

A 2017-es Tudatos Élet Expo során Goode részletekbe menően kifejtette a Titkos Űrprogramot:

Hírdetés

 

„Amikor majdnem 17 éves voltam, bevontak a Titkos Űrprogramba (SSP), melynek során az egész MILAB programra kiképeztek. A Solar Wardenhez osztottak be. Karácsonyi szünet volt 1986-ban. Nekem… 11 napon belül volt a születésnapom, tehát február 22-én. Decemberben, éppen a 17. születésnapom előtt hívtak be.”

 

„Egy kutatóhajóra osztottak be, a kapitány nem engem akart a fedélzeten. Régen úgynevezett „gyerekeket” vittek a fedélzetre, akik az anyukájukért sírtak, s egy évig tartott, mire akklimatizálódtak, s már nem akarta ezt végigcsinálni. Túl bomlasztó volt. Helyette engem a Betolakodó, Elfogó és Vallató Programba küldtek, ahol intuitív empatákat alkalmaztak a Naprendszerünkben vagy a Földön elfogott nem emberi lények kikérdezésére.”

 

„Nagyjából egy évet töltöttem a programban, csupán egy esztendőt. Majd újra Sommerfieldbe rendeltek. Tudósoknak és mérnököknek dolgoztam. Amikor a tudományos oldalon végeztem a munkámat, akkor engem egy Specialistának hívtak, míg egy Technikus voltam, amikor a mérnökönél dolgoztam. Ki emlékszik arra, amikor egy, a hátsó kertemben leszálló szerkezetről beszéltem, ami felvett engem?”

 

 

A BELSŐ FÖLD CIVILIZÁCIÓI

 

Goode nem az egyetlen olyan ember, aki hisz a földkéreg mélyebb rétegeiben lakó civilizációkban. A Coast to Coast AM-nek adott interjújában az író és kutató David Wilkock azt állította, hogy ősi civilizációk szövetsége él a bolygó belsejében. Az ősi civilizációk az otthonukként tekintenek a föld belsejére már régóta és készülnek arra, hogy a világ színe elé lépjenek. Wilcock kifejtette, hogy az univerzum valamennyi vízzel rendelkező bolygójának a kialakulása során üregek alakulnak ki a kéreg felszíne alatt teljesen sajátos bioformációval és baktériumokkal együtt, melyek képesek természetes fénykibocsátásra.

 

Goode a továbbiakban részletesen kifejti a témát a Tudatos Élet Expo 2017-en:

 

„A Belső Föld. Úgy tűnik, hogy ez a legnépszerűbb téma, amiről eddig beszéltem.”

 

„Sokan Önök közül emlékeznek arra, amikor elmeséltem, hogy a mély üregben lévő város szemtanúja voltam. Ez egy olyan animáció, melyet Rene hozott létre azért, hogy segítse annak leírását. Nagyon jó volt. Az egyetlen különbség annyi volt, hogy az üreg egy államnak megfelelő méretű volt. Sehogyan sem lehet igazán pontosan ábrázolni egy skálán a kiterjedését. Hihetetlen volt. Köd borította a barlang, az üreg mennyezetét.”

 

„Akkora volt, mint New York, vagy Manhattan, csak a föld alatt. Eme oszlopok, természetes oszlopok belsejében ezek valamiféle társasházakhoz voltak hozzáépítve. Úgy vélem, ez volt az a hely, ahol… Nem volt pénzük. Azt mondhatnám, hogy ez volt az, ahol a gazdagok éltek. Nem volt pénzük.”

 

„Ők egy negyedik sűrűségi fokon álló lények, akik minden jel szerint leszármazási vonalukat a Földig vezetik vissza, néhány civilizációjuk – Anshart is beleértve – 18 millió évre nyúlik vissza.”

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=5-ff_Rnv47k

 

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: Sphere Being Alliance

Source and reference: Sphere Being Alliance

 

Youtube video credit

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »