A cionista multimilliárdos támogatásának ára: Trump repül Izraelbe

A cionista multimilliárdos támogatásának ára: Trump repül Izraelbe

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy miért támogatja oly hirtelen Sheldon Adelson amerikai cionista zsidó multimilliárdos a republikánus Daniel Trumpot. Amerikai források szerint már lobbizik azért, hogy Trump Izraelbe repüljön a szokásos hűségeskü letételére. Mint ismert, korábban Netanjahu izraeli elnök bírálta Trumpot azért, mert teljes beutazási tilalmat vezetett volna be a muzulmánok számára.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Nevüket nem vállaló amerikai informátorok szerint a keményvonalas cionista amerikai multimilliárdos, Sheldon Adelson hamar benyújtja a számlát a republikánusoknak Trump támogatásáért. A pénzember már most azért lobbizik, hogy Trump Izraelbe repüljön és természetszerűleg ott letegye hűségesküjét a zsidó állam irányába. Ezt persze úgy magyarázzák, hogy Trump a támogatásáért cserébe gesztusértékű látogatást tesz Izraelben. Erre az után kerülhet sor, hogy Trump muzulmánellenes kijelentéseivel szembesítették Benjamin Netanjahut, és a zsidó vezér elhatárolódott az ilyen átlátszó, de markáns véleményektől.

Sheldon beállt Trump mögé, milliós nagyságrendű támogatásáról biztosítva, és ezt azzal magyarázta, hogy Amerikának erős kezű és határozott vezetőre van szüksége. Eddig rendben is volna, de a határozottság és az erősség csak abban az esetben méltányolandó, ha ezen tulajdonságokat az amerikai elnökjelölt a cionista rezsim irányába teszi meg.

Miután nyilvánosságra került a támogatás mértéke és a keményvonalas cionista határozott kiállása Trump mellett, egyből jött is a parancs, hogy a támogatásért cserébe izraeli látogatásra kell utaznia az amerikai elnökjelöltnek. Hogy ott aztán mi fog történni, és milyen instrukciókkal engedik útjára az esetlegesen leendő amerikai elnököt, az azt önök fantáziájára bízzuk. Sheldon támogatása azért is rendkívül jelentős, mert az amerikai nem csak keményvonalas cionista elkötelezettségéről ismer, hanem a Forbes magazin szerint a 18. leggazdagabb ember a világon, és ez a kör anyagi lehetőségeinek függvényében képes arra, hogy meghatározza világ vezetőit a saját elgondolásaik, illetve a kijelölt személyes elkötelezettsége alapján.

Adelson nyilvánvalóvá tette, hogy az általa támogatandó személyeknél első számú szempont az illető elkötelezettsége Izrael iránt. Úgy látszik, Trump teljesítette ezeket a kitételeket, de a végső megerősítésre Izraelbe kell utaznia.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »