"A cigányság száma generációnként megduplázódik, miközben a magyarság nemzedékenként megfeleződik" – figyelmeztetett Novák, de a Facebook már törölte is az igazságot

"A cinkos hallgatás helyett lelkiismereti kötelességemnek érzem, hogy ismét figyelmeztessek: a cigányság száma generációnként megduplázódik, miközben a magyarság nemzedékenként megfeleződik" – írta tegnap esti bejegyzésében Novák Előd, háromgyermekes apa, akinek a bejegyzését mi is megosztottuk "sajnos Noel is egy Rikárdó" hírfolyamunkban. Mint azt a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, az igazság nyilvánosságra hozatala nem mindig nyeri el a valós politikai hatalmat gyakorlók tetszését, reggelre törölték is a nemzetféltő véleményt.

A volt országgyűlési képviselő az alábbi Fb-bejegyzéssel tiltakozik a Zuckeberg-falanszter cenzúrája ellen:

127 ezres elérésnél elégelte meg a Facebook az éjszakai bejegyzésemet reggel, s törölte. Szerencsére a Kuruc.infóig nem ér el a cenzúra, így most azt megosztom újra, s az eredeti cikkben immár olvasható véleményem a cigányság népességrobbanásáról is. Nyilván van sok rosszakaróm, akik követelték a bejegyzésem eltávolítását (pl. Medgyessy Péter biztosan nem akar összefogni velem), de egy kattintással (vagy akár megosztással) most ki is állhatnak követőim a szólásszabadság mellett. Köszönöm!

A biztonság kedvéért elevenítsük fel az álhíreket, buzipropagandát és önpusztító másságkultuszt viszont jó szívvel megtűrő zsidó közösségi oldal által eltávolított sorokat:

Szimbolikus, hogy ismét cigány gyermek lett az év első szülöttje e nevében még magyar országban, de a Kuruc.infót leszámítva ezt nemigen tekintették hírértékűnek sehol, csendben asszisztálnak a médiumok és a pártok ahhoz, hogy nemzetünk lassan kisebbségbe szorul saját hazájában. Örülök, ha magyar identitással (is) fog rendelkezni ez az újszülött és bármely más cigány gyermek, de a törvény is a 13 nemzetiség egyikeként sorolja be őket (hasonlóan az ukránokhoz, románokhoz stb.), így nyugodtan fel lehetne hívni a figyelmet a legnagyobb kisebbség népességrobbanására.

A cinkos hallgatás helyett lelkiismereti kötelességemnek érzem, hogy ismét figyelmeztessek: a cigányság száma generációnként megduplázódik, miközben a magyarság nemzedékenként megfeleződik, hiszen átlagosan már egy gyermek sem születik a magyar családokban! Minek megvédeni a magyar földet, minek megvédeni a határokat, ha a magyarság kihalását érdemben nem orvosolja egyik kormány sem, s inkább passzív eutanáziához hasonló politikát folytat? Még az államfő is mindig csak a divatos fenntarthatóságról beszél, de hallgat arról, hogy demográfiai okok miatt sem fenntartható a rendszer.

A cigányság (valamint Afrika és Ázsia) népességrobbanása, illetve a magyarság népességfogyása nem pusztán nemzetpolitikai ügy, hiszen a katasztrofális demográfiai folyamatok a nyugdíjrendszer, sőt az egész államháztartás összeroppanásával fenyegetik Magyarországot, ahogy arra többször is felhívtam a figyelmet az Országgyűlésben – de mindhiába. Így a képviselőség helyett hasznosabbnak is érzem magam főállású apaként, de azért a három gyermek elaltatása után még kötelességemnek érzem most megkondítani a vészharangot a polkorrekt, felelőtlen hallgatásban.

Kis érdekesség, hogy a cenzorok (h)éberségét elkerülte a Jobbik népesedéspolitikusának egy korábbi bejegyzése, melyben a kihalófélben lévő fehér ember helyzetén keresztül mutatott rá Novák a magyarság tragikus fogyására:

Hírdetés

"Afrika az afrikaiaké!" – kiáltják a feketék, "Kína a kínaiaké!" – mondják a kínaiak, "Magyarország a magyaroké!" – vé…

Közzétette: Novák Előd – 2016. május 10.

Mint ismeretes, több alkalommal a Kuruc.info Fb-oldalát is letiltatták a zsidók (lásd pl. itt vagy itt). Nehéz dolguk nem lehetett, hisz haveri reklámfelülettől kellett segítséget kérniük. Ennek ellenére híreinket továbbra is megoszthatják olvasóink a Facebookon, fittyet hányva metélték akaratára.

(Kuruc.info)

A törölt bejegyzés itt is megtalálható: Mindössze fél perc telt el 2017-ből az idei év első hazai születéséig – sajnos Noel is egy Rikárdó

Törölték az Egymillióan a Kuruc.infóért Fb-oldalt is – 24 500 magyar akaratát vették semmibe a zsidók

Morvai a Facebooknak: "Néhány zsidó szervezet olyan erős, hogy mindent elérnek, amit akarnak"

A kormány megállapodást kötött a Facebook-oldalunkat letiltató zsidó csalóval – jobbikos oldalakra is vadásznak

A legerősebb zsidó szervezettel tiltatta le portálunkat a Facebookról a metélt gárda

Megszüntette a YouTube a Kuruc.info összes jobbikos parlamenti videóját – végül visszakoztak

Fajvédő harc a magyarság megmaradásáért – összefoglaló az első nemzeti radikális népesedési konferenciáról


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »