A cigányság, mint eszköz a zsidó politikai maffia kezében

NIF: Az alábbi felháborító cikk egy rövid összefoglaló arról, miként is működik a magyarok országában a zsidó PT, és miként irányítja ellenünk a cigányságot, akik gondoskodnak arról, hogy a falvainkból elmeneküljenek a magyarok. Cigány terror uralkodik el a vidéki magyarság fölött, különösen a magukra maradt nyugdíjasok fölött. Ugyanis a bűnöző cigány réteg öregezik! Nyugdíjasokat rabolnak ki napvilág, és ha azok ellenkeznek, akkor könyörtelenül le is gyilkolják őket! A zsidó PT és a cigányság a szemünk előtt rabolják el az országunkat! Es mi hagyjuk ezt!!!

Felső kép: A cigány tüntetésen, a háttérben, a cigányok mögött a felbujtó zsidó! 2010, Budapest, Hungary, Magyarország

Legalul az eredeti cikk alól a hozzászólásokat is bemásoltuk!

Miért is kell az országunk a zsidóknak?

Az általános vélekedés, hogy azért kell Magyarország nekik, mert itt van víz, meg minden, ami szemnek és szájnak kell. De ez csak egy szempont. A zsidók halálos veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban élnek. Izrael mindig is ellenséges közegben lesz. Egy hajszálon múlik maga a léte. Az USA minimum ketté fog szakadni és a déli területek spanyolok, míg az északiak fehérek lesznek, jobb esetben. Azonban itt is gyorsan terjed az iszlám. Még a feketék körében is, ahol sokan térnek át az új hitre. A zsidók itt is halálos csapdába eshetnek a későbbiekben. Európában Franciaországban és Nagy-Britanniában vannak jelen nagy számban.

Az itt is jelen lévő iszlamizálódás megint csak súlyosan érinti őket. Magyarán csapdába kerültek. Mi földrajzi szempontból nagyon jó helyzetben vagyunk számukra. A mesterségesen előállított cigányprobléma felőrli a magyarságot, utána ők rendezik a cigánykérdést, és szereztek egy országot. Tehát világpolitikai okok vezetnek ehhez a folyamathoz. Pontosabban ez már el is kezdődött.

A recept:

Miután megszerezted a politikai és gazdasági hatalmat, illetve uralod a médiát, akkor fogjál egymillió cigányt! Diszkrimináld őket pozitívan, engedjél meg nekik bármit, még a lopást és a gyilkolást is. Támogasd őket a média teljes erejével! Szórd meg velük az egész országot, az összes iskolát, az összes falut és várost! Várjál ezután ötven évet, és már kész is van, amit akartál. Ha kész van, azt látni fogod, hiszen az adott országban már alig él fehér kultúrnép. Indíthatod a repülőidet! Valahogy így fogalmazhatták meg a magyarországi terveket!

A zsidó PT prominens tagja, Gyurcsány Ferenc ex miniszerelnök, a cigányság egyik felbujtója!!!

A cigányproblémát valóban ők hozták létre az elmúlt évtizedekben. Tökéletesen építették fel ehhez a társadalombiztosítást és a segélyezési rendszert. A szociálpolitikai juttatásokat is rájuk szabták ki. A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat. A gazdatest. Egy földi sci-fi rajzolódik ki. A cigányságot a hazai és nemzetközi zsidóság pörölyként alkalmazza, és már el is kezdte a magyarságot megsemmisíteni, láthatóan hatásos módszerekkel.

 

A média hatás

A zsidó kézben lévő média éjjel és nappal sajnáltatja őket. Ha cigányt ölnek az hír, de amikor magyart ölnek cigányok, az tabutéma. Tabu, amiről egy szót sem lehet szólni. Még néhányan emlékezhetnek egy több mint tíz évvel ezelőtti esetre, amikor két magyar gyerek leszúrt egy cigányt egy vasúti sín mellett, valahol az Alföldön. Az ok, hogy a cigány terrorizálta a magyar fiúkat, sőt az egész osztályt, ahova járt. Az RTL azonban egy egész műsort arra áldozott pár nap múlva, hogy bemutassa a hamisított előzményeket, és a terrorista cigány temetését, az elejétől a végéig. Undorító volt, hiszen a halott cigányt mutogatták a koporsóban fő műsoridőben. Persze arról nem szóltak, hogy a cigány miket művelt, mielőtt a srácok megforgatták benne a kést.

A semmittevéstől híznak, agresszívak, fialnak a mi pénzünkből

Az olaszliszkai esetet is úgy próbálták beállítani, hogy egyetlen család megvert valakit, és belehalt. Persze azt nem mondták, hogy az egész cigánysor rugdosta a szerencsétlen tanárt. És ott van a rengeteg, manapság már ezerszámra tehető eset, amikor magyarokat gyilkoltak, vagy kínoztak meg ezek a vadállatok. Ezeket a média módszeresen eltussolja, és semmi sem mehet ki, főleg nem az, hogy cigány az elkövető, vagy kreol bőrű. Találtak szinonimákat, amivel helyettesíteni lehet a cigány szót. Fiatalok ,,szó” használatos, ha csoportos cigány elkövetőkről van szó. Ha fiatal egyénről, akkor kisfiú, vagy kislány. Cigány tömegverekedés helyett családok szólalkoztak össze, vagy az elkövető és népes rokonsága mondat a menő. A cigány szó tabu. A média nem használhatja. Ha a hírt nem lehet elhallgatni, takarni kell, hogy cigányokról van szó.

A cigányjogvédő zsidóknak, mi magyarok, nem számítunk!!!

Magyarok ellen heccelik magukat!!!

A bújtatott etnikai tisztogatás

Az ország egyes területeit teljesen megszállják. Mondhatjuk, hogy az etnikai tisztogatás elkezdődött, egyéb módszerekkel. Persze ölnek és gyilkolnak, agyonvernek és kínoznak. Na de ezt csak úgy nem lehet! Ehhez a hátteret, méghozzá tökéletes hátteret kell biztosítani. Magyarán a végrehajtáshoz szükséges alapvető feltételeket elő kell állítania a megszállt politikai hatalomnak.

A kérdés, hogyan?

Első körben szét kellett verni a magyar családokat, főként a nemzet és kultúramegtartó magyar paraszti családokat. A szocializmus alatt elindult a vidék szétverése. A fiatalokat kiszakították családjaik köréből, a faluból és a városba csalták. Kaptak lakást és munkát, de elszakították őket a paraszti világból és lassan, de biztosan városiakká változtatta a rendszer őket. A folyamat lassan, de biztosan a vidék egyes részeit kiüresítette, és a fiatalokat eltüntette a falvak egy jelentős részéből. Ezek jórészt már csak néhányszor jártak haza, az egykori falvaikba, de a gyerekeik még ennyit sem a későbbiekben.

A tanyák fizikai megsemmisítése pedig általánossá vált ekkor. A magyarok szépségekkel teli szabadságának a jelképe a tanya, a tanyavilág a totális megsemmisítés célpontjává vált. Az első csapás tehát megtörtént a szocializmus alatt. A vidék kiöregítése megindult.

A második körben a még megmaradt vidéki fiatalságot gazdaságilag a munkanélküliség fegyverével ellehetetlenítették, és a lakóhelyéről való elköltözésre, bizonyos esetekben külföldre kényszeríttették. A vidék jó része elnéptelenedett és kiöregedett. Az öregeket pedig a rendszer felhasználta, az egész magyarság megfélemlítésére. Aljas módszerekkel, cigányokkal kezdte megszórni az integráció nevében a kiöregedő falvakat. És ezzel elkezdődött a terror, és az etnikai tisztogatás. A cigányok szocpolos házaikat megkapva már csak arra koncentráltak, hogy mit lehet ellopni a magyaroktól, bármi áron.

A cigányok egymástól kérték el a kést “most én szúrok!!!” – felkiáltásokkal.

Mindenki emlékszik arra, hogy a megélhetési bűnözés mögé bújva a cigányok mindent megtehettek korábban és ma is. Sőt mivel kiszúrták a főleg egyedül élő öregasszonyokat, rájöttek arra, hogy ezek kirablása is egyszerű és sok esetben nagyobb hasznot hoz, mint az egyszerű tyúklopás. A vidék folyamatosan lepusztult e miatt, hiszen minden, ami mozdítható volt, azt vinni lehetett. Ezért váltak a vidék szőlői és földjei parlaggá. A korábbi pincesorok romokká, az istállók és tyúkudvarok üressé. Jól megszerkesztett, irányított, és a média által fedezett módszerek ezek.

Az olyan falvakat is előszeretettel szórták meg, ahol élt és él még valamilyen mennyiségben fiatal. Sok esetben ezeket, a cigányokat a magyarok által lakott utcákba telepítették, ahol életerős fiatalság is lakott. Olyanok, akik még gyereket akartak, vagy volt már nekik. Olyanok közé telepítették ezeket, a semmirekellő élősködőket, ahol még a magyar szomszéd művelte a kertjét és a fáit, illetve volt jószága. A kertek és a fák ezután a cigány pusztítás célpontjai lettek és így sok kertben itt is megszűnt a termelés.

Az iskolák elcigányosodtak, és mivel nem lehetett és manapság sem lehet szegregációt alkalmazni, a tanítás és tanulás lehetetlenné vált. A magyar gyerekek verése mindennapos lett. A cigányok kifosztották, megalázták és megalázzák őket.

Magyarán a nagyszülők szintjétől a szülőkön keresztül a kis gyerekekig mindenkit elért a zsidók által jól irányított cigányterror. Egyes magyarok körében, akik ebben a cigánytengerben éltek és élnek, megindult az elcigányosodás, és a faji keveredés folyamata. Általában a magyarság deklasszált rétegeiben jellemző leginkább ez a negatív folyamat.

Tarnaörs: Idős asszony a cigány rablás után!

Kortól és nemtől függetlenül ütik-verik a magyarokat a cigányok 

És mennyibe kerülnek a cigányok? Mibe kerül nekünk ez a semmirekellő réteg? Nem érdemes számolni, hiszen még körülbelüli összeget sem lehet megállapítani. Nemcsak a kifizetett segélyeket kell nézni, hanem a melléjük megítélt egyéb juttatásokat első körben. A másik, hogy az egészségügy ellátja őket, persze nulla forint társadalombiztosítási befizetés mellett. Nem szólva arról az összegről még, amit a rendőrség költ rájuk. Tele van velük a börtön és az árvaház. Ingyen utaznak, lopják az áramot és a vizet. A közművek kintlévőségeinek a nagy részét ők okozzák. (Mi pedig fizetjük!) Lebontanak mindent, amit nem lehet mozdítani. Kiirtják az erdőinket, elpusztítják természeti értékeinket. Illegális bányákat nyitnak, ahol lopják a szénvagyont, de külszíni vasércbányát is dézsmáltak már az ott található ásványok miatt. És persze a betörések, lopások, gyilkosságok, csalások ezrei évente.

Csörögi cigány támadás 2014 07. 19. A rendőrség szerint ez nyolc napon belül gyógyuló sérülés!!!

Csak a jéghegy csúcsa 

Napokig lehetne sorolni, hogy milyen károkat okoz ez a sáskahad. Mellesleg, ha erre a biológiai fegyverre fordított összegeket egy normális állam a magyar fiatalságra költené, akkor ez hány magyar gyerek születéséhez vezethetne? Ez is felbecsülhetetlen.

2013 március 25. hétfő, 00:00

Hozzászólások  

+59 #aasoft2013-03-25 18:27

Remélem ezt sokan olvassák. Mindjárt küldöm is tovább.
Már vagyunk akik tisztában vagyunk ezzel, de sajnos még sok embernek kell felnyitni a szemét.

+23 #Vitéz Fogarasi Jozse2013-03-29 18:57

Sajnálatos ,hogy eza néhai dicsönemzet idejutott abaj csak az, hogynincsen egy keménykezü vezérünk Pl.Egy Putyin ,es mimagyarokis gyáva tunyhák lettünk

+26 #Holló2014-07-08 06:15

éppen kb hó elején egy cigány ismerősömmel beszéltünk erről, egyszerre jutott eszünkbe az hogy amikor megláttuk a segély után tülekedő részeg és dőzsölő hordákat, hogy ez azért van kitalálva hogy függjön a cigányság az ingyenéléstől és hogy mindent megtehet, a végén meg majd semmit nem kap és lázadás lesz. bár ennek az ismerősömnek le a kalappal mert 4 szakmával rendelkezik és többet dolgozik mint én, de aki közülük ilyen, az jobban utálja a cigányság bűnöző rétegét mint a magyarok, mert ezzel őrájuk vetnek rossz fényt. lesz itt még gond ebből, csak ne érjem meg hogy eljusson odáig!
+7 #puruttya2015-06-28 10:58

Sajnos a leirtak igazak es ezt is a zsidrakoknak koszonhetjuk. Kb egy faj a ciganysaggal.

+18 #makailaci252013-03-29 15:54

Engem különösen vonzanak az etnikum képviselői. Sokat tudnék ezekből közzé tenni. Egyszer, amikor még nem volt, vagy nem ismertem a MKH-ot leírtam az esetemet a Port.hu Este c. topikban, másnapra kimoderálták. Ha lehet és igény van rá minden további nélkül elküldöm a sztoriaimat, csak nem tudom, milyen címre. Etnikummentes Húsvétot kívánok minden kedves olvasótársamnak és a Szerkesztőségne k is!
-1 #tarr bernadett2015-12-07 11:13

Lehet kérni a sztorit?

0 #Vitéz Fogarasi Jozse2013-03-29 18:48

mindenhozzászollá srol kérek értesittést

A radiomat mainapig nem sikerült beindittanom . nemfogadja a parolámat

+4 #Fénybenjáró2013-03-30 11:35

A play gombra kell kattintani. Egy háromszög van benne.

+27 #Erzsébet2013-03-29 20:54

Sajnos mi a saját bőrünkön érezzük ezeknek a parazitáknak a létét. Szeretnének a házunkból kitúrni. Provokálnak, mert azt hiszik mindent megtehetnek (mellesleg ez igaz is). Már nagyon sokszor megkeserítették az életünk. Nem tudom mikor lesz már vége ennek a cigány kultusznak? Én betelepíteném őket azoknak a szomszédságába, akik védik őket. Nikik is jusson a “jóból” valami. Már lassan elmenni se merünk itthonról, mert nem tudjuk mire jövünk haza. A közös nyaralás már régóta csak egy álom, valakinek mindig itthon kell őrködnie, ért már minket kár elég. Az ember nem azért gürizik nap mint nap, hogy ezek a tetvek ellopják amiért becsületesen megdolgozott.

+21 #Pandur2013-04-01 00:12

Hozzám jöjjön egy is akár kérdezni is, nemhogy lopni, rabolni, állítom nem fog többet hazamenni.

+33 #Igazság szere..Maszk2013-04-15 14:35

A problémát mindig a legelején kell orvosolni! A fő problémák egyike, hogy a Magyar irányításba, és parlamentbe befurakodott egy zsidó kisebbség, akik olyan törvényeket hoznak, amivel védik magukat, és a cigányokat. A magyar nemzetet szándékosan korcsosítják, és úgy akarnának megélni, hogy nem termelnek, és nem dolgoznak semmit se. Fizikai munkát nem akarnak végezni, és a Magyar Nép szorgalmát akarnák kihasználni. Ezektől az élősködő kisebbségektől, de legfőképpen a zsidóktól úgy tudna a Magyar Nép a legkönnyebben, és legbölcsebben megszabadulni, hogyha a Magyarok intenzíven híresztelnék az igazságot, hogy valójában hogyan lehet, és tudod a zsidókat megismerni, beazonosítani. Nem jellemző a zsidókra a nagy orr. Ezt a hazugságot, hogy nagy lenne a zsidók orra, ezt maguk a zsidók híresztelik, azért hogy minél nehezebben lehessen őket beazonosítani, megismerni. Figyeljétek azt, amikor a kamera zsidókat vesz fel minimum 10-15 zsidót, egynek sem nagy az orra!!! Nagy zsíros fejük van, nagy tokájuk az álluk alatt, sokat pislogó kiálló varangyos béka szemük, a szemük alatt könnyzacskó… Amikor egy zsidó ül a kamera előtt, akkor olyan zsidót választanak ki maguk közül, akinek véletlenül nagyra nőtt az orra. Így akarják a zsidók alattomosan megtéveszteni a Magyar nézőket. Mostanában már azon gondolkodnak, hogy gumiból csináltatnak mű orrot, és azt ragasztják fel, amikor kamera elé ülnek. Ne hagyd magad megtéveszteni. Idézet a Bibliából: “Nincs oly titok mely nyilvánvalóvá ne lenne, és nincs oly rejtet dolog mely napfényre ne jönne! ” ÉN megismerem, és kiismertem a zsidókat (valószínű emiatt akartak alattomosan hat alkalommal is eltenni lábalól, úgy hogy az véletlen balesetnek tűnjön.) Ez az élősködő lusta zsidó kisebbség megakadályozza a Magyar Népet, hogy a találmányait tudja hasznosítani. Nem szabad ezt a kizsákmányolási formát hagynunk, össze kell fognunk. egységben az erő. Mint a Magyar gárdában is, ami megalakult, de a zsidóság már támadta is jogilag, mert megijedtek a gárdistáktól. A zsidók sokat bűnöznek, de a bűneiket olyan alattomosan úgy követik el, hogy a hatóság ne tudjon eljárást indítani ellenük. Idézet a Bibliából: “Bűn büntetlen nem marad!” Tehát mindenki felelni fog az elkövetett bűnei miatt. ” A bűn zsoldja a halál!” Tehát a zsidók sokat bűnöznek (amit a saját bőrömön is tapasztaltam!) miközben vallásos népnek tartják magukat!!! A zsidók e világ istenének Sátánnak ( Jehova Bűn Láden-nek ) a választott népe. Menekülni fognak a zsidók Magyarországról , hogyha a Magyarok, és a médiák híresztelni fogják az igazságot, hogy hogyan ismerhetők fel a zsidók valójában!! NEM AZ ORRUK ÁLTAL!!! Hogyha a zsidók kitakarodnak Magyarországból mindjárt megszűnik a titokban végzet Magyar Nép megaláztatása, és kizsákmányolása !!! TALPRA MAGYAR HÍV A HAZA ITT AZ IDŐ MOST VAGY SOHA. Éljen a Magyar Gárda!!! Tudok olyan helyzetről is, hogy a fiatal zsidó azért akart a Magyar Gárdába befurakodni, hogy információval lássa el a zsidókat. Idézet a Bibliából: ” Óvakodjatok azoktól, akik juhoknak ruhájában jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok!!” Halljad izráel, mert ez a Biblia vers tirátok vonatkozik.

+10 #aasoft2013-06-03 13:32

“A fő problémák egyike, hogy a Magyar irányításba, és parlamentbe befurakodott egy zsidó kisebbség, akik olyan törvényeket hoznak, amivel védik magukat, és a cigányokat.”
A probléma gyökere itt leledzik. Csak a míg a “szavazók” ilyen politikusokat juttatnak hatalomra addig nehéz a változtatás. Az embereknek magukba kellene nézniük és megkezdeni a saját változtatásukat . Persze tisztelet a kivételnek.

Hírdetés

+23 #Fénybenjáró2013-06-04 13:11

Úgy kell mondani, hogy a Parlamentbe befurakodott egy zsidó többség és az ország irányításából kitúrták a magyar embereket és a magyar lelkületet is!

+8 #toth bela2013-10-01 21:15

Telitalálat a cikk , az hogy a zsidók mint faj pontosan beazonosíthatók a fajukra jellemző külső és belső tulajdonságokka l, ez standard természetesen. Mindég az a kérdés hogyan álljunk ellent , végső soron hogyan seperjük ki ezeket az élősködőket hazánkból , velük együtt a cigányokat. A válasz egyszerű de a jelenlegi elhüjítettségi fokon lehetetlen még. A válasz nemzeti összefogással, és a saját fajtánk újra felismerésével.

+4 #Seles Dorin2013-10-15 10:33

“Telitalálat a cikk , az hogy a zsidók mint faj pontosan beazonosíthatók a fajukra jellemző külső és belső tulajdondágokkal , ez standard”

Mi alapján azonosítod meg őket?

+2 #saka2013-11-10 21:34

Adj egy email címet és elmondom amit tudok.

-5 #Seles Dorin2013-11-11 23:00

Ismered az email címemet!

Másképpen teszem föl a kérdést:
Ki a zsidó és ki a magyar???

+1 #Fénybenjáró2013-11-13 18:04

Ő nem ismeri, mert ő csak egy hozzászóló…

+2 #Józan Paraszt2015-01-04 19:04

Nekem is küld már el lécci. Néhány infó nekem is van, de a jó pap is holtáig tanul.

czegyu@freemail .hu

+8 #Schell2013-04-22 18:44

Hitler hívei még csendben élnek, örökké, és ha eljön az idő lépni fognak…

+8 #saka2013-05-09 23:06

Valóban rémítő a helyzet és dühítően undorító. Látszik menyire, számít, hogy a népfaj milyen népet enged szomszédságába és testébe. Ahogy egy ember fejlődik úgy alakul egy nép is, nagyon nagy az azonosság. Ami kicsiben az nagyban. Érdekes látni az események munkáját. Azt hogy a nemzet halott, elvesztette a történelem alkotás képességét és önmagának se képes megvédeni teljesen, intelligenciája romlik, teste, mint valami kirakodóvásár dögbogaraknak és csótányoknak, a genetikai állomány rohad és sorvad. Nem hiszek egy vezérben, sem, aki majd megment minket sem a megváltásban. Mivel nagyon is érvényben van a szabad akarat a kárpát medencéből, és azon kívül eltűnhet a magyarnak nevezett dolog. Jó éjt!

-17 #Jefremov2013-06-21 22:00

Ha nem tetszik, menj el!

+1 #saka2013-11-10 21:29

Azon vagyok de visszajövök.

-1 #szuki2015-07-26 10:50

Idézet – Jefremov:

Ha nem tetszik, menj el!
“Ha nem tetszik menj el”-nek üzenem, hogy ezek szerint nem elég tájékozott, csak Magyarországon lévő zsidókról kellene egy kicsit többet tudnia, hiszen a média, a tv, a parlament és minden zsíros állásban ők leleddzenek, az öt ujjamon meg tudnám számolni, hogy ténylegesen hányan végeznek esetlegesen alantas munkát…..kicsit nézz körül, tájékozódj, és nem nekünk kellene elmennünk, azt hiszem.

+6 #toth bela2013-10-01 20:34

persze ez az egész cigányügy t.képp a magyarok miatt van hiszen ahányan vagyunk annyi felé vagyunk szóródva. Ezek meg mind összefonódva egységben rántanak le bennünket. Amíg ez nem változik ne várjunk változást. Sokunkban még az a felismerés sincs meg , hogy persze mindezt a zsidók irányítják az adófizetők pénzéből. Apropó sokat hallunk a rendőri , az igazságszolgált atási és mindenféle bűnözésről , de keveset szinte semmit sem hallani az un. adóhivatal mocskos piszkos ügyeiről. Miért? Ez még csak az igazi csodafegyvere a zsidóságnak ellenünk

+7 #UGRAI JÓZSEF2013-10-05 17:10

Nagyon jó dolog,hogy valaki leírja ezeket a dolgokat,de ezen kívül még rengeteg probléma van ebben az országban. Tökéletesen egyetértek az írással,egyszer űen vérlázító amilyen dolgokat művelnek az állítólagos Magyar “elit”tudja mit hogyan kell csinálni. De én már semmin nem tudok meglepődni, kezd ve azzal a ténnyel,hogy a miniszterelnökü nk a legnagyobb ” MAGYAR” de a legborzasztóbb az egészben,hogy sok tudatlan állat még Isteníti is. Vagy azért mert nagyon hülye,vagy azért mert általa hatalmas vagyonra tett szert amit persze már régen külföldre mentett. Ezek után már nem sokat lehet hozzáfűzni a dolgokhoz, mert ez mindent megmagyaráz. A legrosszabb az, az egészben, hogy ezt csak tétlenül nézik az emberek, és várják,hogy a vágóhídra terelik őket és közben még éljeneznek is hozzá!
+2 #Kazi Ferenc2014-01-11 12:42

Sajnos volt részem benne, gyerek fejel, nap, mint nap.
És felnőttként rosszabb, és tehetetlen az ember, egyedül a világ ellen, veszet csata.

+5 #attila2014-02-06 13:08

SZIASZTOK akkor most a történelem ismétli meg önmagát megint mi magyarok leszünk a rossz fiuk ha rendet teszünk . Ez tiszta őrület mi lehet a megoldás ennél mi sokkal okosabbak is tudunk lenni . Sok okos ember van ebben az országban legyen szíves álljon ki és mondja el az embereknek hogyan tovább. Én tanácstalan vagyok.

+1 #tolerancia2014-02-26 17:05

Békesség! Hogyan tovább?! A cikk választ ad erre is, “Magyarán csapdába estek.” resz elotti sorokban.

+6 #záborcki tibor2014-02-26 19:53

jó cikk,csak ennyi!És üdvözlöm,mély tiszteletem,VIT ÉZ Fogarasi úrnak,Erdély országba!Tartsa meg,őt NAGYASSZONYUNK, egészségben,még vagy száz évig,de a szellemét tovább! Áldás VITÉZ uram,ezt kívánom!!!!!!!! !!!!!!!!!A felvidékről,alj áról, borsodból.

+1 #VITÉZMaczko István2014-04-05 18:41

SAJNA MI MAGYAROK VAGYUNK KISSEBSÉG

0 #Bogár532014-07-10 12:10

Sajnos a képeket nem látom (valószínű, hogy nem Mac barát). Vagy én csinálok valamit roszul ?

-2 #Fénybenjáró2014-07-15 11:14

A képek forrása megváltozott, vagy törölve lett. Így már itt sem jelenítődik meg.
+1 #Gemma002015-01-07 15:19

Szuper cikk, meg van a fő probléma! Már csak az a kérdés, mit tudunk mi ‘kis emberek’ tenni a változásért?

+2 #Harcos2015-01-27 22:13

Össze kel fogni mindanyunknak !!!!!!;)

Szebjövött .

+4 #Peter Szabó2015-04-05 16:29

A cikk nagy részével még egyet is lehet érteni, de mindkét, mindhárom népnek vannak söpredékei és kiválóságai is. Természetesen nem egyforma, nem is lehet egyforma arányban. A megoldás egyszerű, és ez nem cinikus, vagy empátia hiányra valló vélemény: Azonnali hatállyal megszüntetni mindenféle segélyt, amit nem a ledolgozott munkaidőből számolnak ki. Azonnali hatállyal megszüntetni a családi pótlékot. Sávos adózást visszaállítani, minimálbér adómentes legyen. Az állam minimum két választási cikluson keresztül, minden prioritás elé helyezze az oktatás szervezését, finanszírozását . Elemi iskola teljesen ingyenes legyen( tankönyv, taneszköz, tanulmányi kirándulások, utazás stb). Azon rétegek számára, akik nem tudják ellátni saját gyermekeiket, az egyházak, honvédség ill sportminisztéri umok felügyelete alatti bentlakásos iskolarendszer kiépítése. Az iskolát nem látogató, vagy ott nem megfelelően viselkedő gyerekek azonnali bentlakásos iskola rendszerb e való áthelyezése, és a szülök jogi felelősségre vonása. És 30 éven belül mintaállam lehet Magyarország.
Egy egységesebb gondolkodásmód terjesztése az oktatásban, amelyben a nemzeti hovatartozás büszkén viselése és a teljesítmény legyen az irányadó. Nem az a MAGYAR akinek fehér a bőre, vagy a nagyapjának is “Y”volt a családnevében, hanem aki felmutat valamit, akire büszke lehet családja, szűkebb közössége és az egész haza. Ellenkező esetben, minden fasiszta, komcsi vagy egyéb rinyálás ellenére szépen magyarosan szólva : GAME OVER !

-4 #Nokturna2015-04-06 09:00

Valóban ilyen lenne egy hivatalos blogleírás,hogy ilyeneket lehet olvasni:,,mielő tt a srácok megforgatták benne a kést.” ? Ugye nem gondoltad,komol yan szerkesztő ,,ÚR”!? Te nem vagyo különb mint azok közül Bármelyik ! annyiban hogy fehér a bőröd,de gyanítom a fogalmazásodból ítélve nem lehet valami magasabb iskolád. Mint ahogyan azt ti is tanultátok. Nem a zsidóságnak köszönhető az itt jelenlévő kisebbség, hanem a magyarságnak!

Az akkori magyarságnak(úg y 15.század elején már…(gondolom lett volna idő kirakni őket, ha nemkívánatos részei a társadalomnak vagy másat tenni velük..),persze később letelepedési engedélyt is kaptak..😀.Neked ugyanolyan lehetőséged van megváltoztatni mindent,ha nem tetszik a rendszer. Találd ki hogyan,mert az hogy ilyeneket írsz elég infantilis!

N.

-1 #szuki2015-07-26 10:59

Valóban nem a zsidóság telepítette be a magyarokat, ahogy írtad, de a mostani helyzetet ők provokálják ügyesen és sajnos egyenlőre be vannak betonozva Magyar földön, itt Kánaán van ennek a népnek, mert a magyarokkal ellentétben segítik egymást mindenben, főleg a pozíciókba való jutást, stb. Szóval Te úgy látod a dolgokat szemellenzővel, sokan – köztük én is – másképpen látjuk, vagy tapasztaljuk a saját bőrünkön is.

-19 #Irigy Magyar Paraszt2015-04-06 14:56

Irigy Magyar Parasztok !

Se tudományhoz , se Művészethez nem értetek !
Csak az irigységhez !
Ha hatalmadban állna, ugyanúgy nem segítenél a szegényeknek és a rászorulóknak !
Nektek az a bajotok, hogy nem nektek jutnak eszetekbe a dolgok és ha valaki kreatív és tehetséges remegtek az irigységtől, hogy miért nem nektek jutott eszetekbe
Csak soha nem lesz hatalmad és pénzed, mert olyan irigyek vagytok még egymásra is, hogy az összefogás fogalmát se nem értitek, se nem érzitek ! :D……
Fogadd el, hogy a zsidó és a roma ( ami egy tőről fakad,) a kiválasztott nép és ők irányítanak mindent a földön, akaratukon kívül is,mert ez nem az ő akaratuk, hanem ISTEN AKARATA !!!

Úgyhogy, ha problémátok van senki mást, ne vonjatok felelősségre csak ISTENT !

És vele meccsezzetek !

Biblia : “Térj meg és zsidó vagy “

ISTEN ÁldjoN benneteket testvéreim

0 #MAG2015-07-25 13:56

Te ki vagy? Magyar? Vagy csak magyarul is beszélsz? Mit teszel ezért az országért, népért, akik közé betelepedtél? Semmit? Csak ugatsz ránk? Hogy mersz így pofázni azok ellen, akik befogadtak?
Ha annyira oda vagy a zsidóságoddal vagy cigányságoddal, akkor menj zsidólandba vagy Indiába, de itt, a mi magyar hazánkban ne rontsd a levegőt! És felejtsd el ezt a gyönyörű nyelvet is, ki ne ejts a szádon vagy le ne írj egyetlen magyar szót sem. Rohadjon szét a pofád vagy száradjon le a kezed, ha megteszed! Mocskos nagy féreg vagy! Takarodj innen!

0 #Irigy Magyar Paraszt2016-01-23 04:06

Az vagyok ,aki és akinek a családja sok -sok
magyar ,roma ,zsidó embert tanít ,tanított és segíteni és tanítani is fog ,mert tudja ,hogy miért született és nem fél és nem irigykedik .És aki látja nap mint nap ,hogy a magyarok nem csinálnak semmit ,ha helyzet van csak irigykednek ,nem mondják ki a véleményüket csak online alattomban mindent a műveletlen ,szerencsétlen ,retkes cigányokra fognak .Kedves MAG hozzászóló ! Na ,látod pontosan az írásod utolsó 2 mondata miatt nem jutsz előrébb és vagy ennyire boldogtalan
Beszéld meg Istennel !

Indiába tudtommal meg azok a képmutató magyarok szoktak járni ,akik miután hazajöttek az indiai utazásukból ,boldogan mesélik az itthoniaknak ,hogy micsoda egzotikus ételeket ettek a földről meg az utcai árusok ” higénikus ” kezéből Indiában és mekkora a szegénység és hogy sajnálja őket … De persze ,ha itthon
az útjába kerül egy ugyanolyan kormos képű kis cigány gyerek vajon mi jut az eszébe ?
Na itt a baj ! Nem lesz itt változás SOHA !
A legszebb az egész történetben ,hogy nem a romák fogják megsemmisíteni Európát ,hanem az arabok .
Azért ennek van egy csodás tanulsága : Nem a megalázottak és lenézettek fognak bántani és meg bosszulni itt senkit igazán ….
Ui.: Kiskoromtól kezdve Kazinczy magyar szép beszéd és versmondó versenyeken is szerepeltem elég jó eredményekkel .Úgyhogy ,ha megengeded ,de az sem baj ,ha nem beszélem az anyanyelvemet és szeretettel használom és fejezem ki magam magyarul .
Inkább olvasd a Bibliát ,jobban jársz !

0 #szuki2015-07-26 11:02

Te leparasztozod az embereket, akiknek más a véleményük, mint neked? Én azt hiszem a paraszt józan gondolkodású, dolgos magyar embert jelent, ami rólad nem mondható el
0 #Irigy Magyar Paraszt2016-01-23 04:14

Kedves Szuki!

Sajnos ez az álszent “dolgos magyarkodás ”
háát … Segítesz is valakinek vagy csak mindig dolgozol és nem érsz rá ?
Tudod rajtad kívül még rengeteg ember dolgozik
,csak nem hirdeti magáról .

+5 #Takács Zoltán2015-04-19 22:16

Semmi mást nem kívánok csak :
A jog mindenkire egyformán vonatkozzon .
+1 #Kyle2015-05-26 18:44

Bocs, igazat is adok, egyet értek az egésszel, DE!!!! Rohadtul nem számít ez, meg hogy hányan olvassák, eddig sem történt semmi, ezután sem fog jobb lenni. Akkor írjatok, meg szóljatok hozzá, ha végre tenni is fogtok valamit. Mert ez így rohadtul semmi, csak elkeserítő, és mindenki tudja is hogy így van, de tenni, már senki sem tesz semmit.

-1 #Vágvölgyi Kata2015-09-01 14:34

Figyeljetek ide…. sok nemzet, vallás feszül egymásnak… kettesével kéne rendezni. Pontosabban megérteni.
elkezdtük a Hellinger terápia féle…inkább aranyasszony terápiaként működő békéltetést.

kinek van baja kivel?
fura lett hogy a 2011 11 11 -i pólusváltás után a székely külön népnek minősül..naná, mert a fele már itt él és klónozhatták őket a politikusi vénával…. tehát székely-magyar békéltetés,, azaz kirekesztés oldás kéne…
második az orosz és zsidó kirekesztés..harmadikat megoldottuk, de nem árt ismételni.. Kárpát alja. ukrán és szlovák… kirekesztés…sok oka, története lehet.. Azt hinnénk hogy lehetetlen összefogni?
vállalom a terápiás helyet… a dobogokői Makovecz ház….de ne a zsindelyesbe menjetek, mert ott más világ van…. a főparkolónál a Pihenő sétány 4-ben látható a Nap és Hold ház….. aki többet lát, az érti, hogy még mit kéne megoldani…Egyesével, kettesével jöjjetek….előre bejelentve.. A Napházban van januártól Orosházi Feri által végigjárt keresztút… keresztje….no kell-e még valamit írni..? invitálónak:..üdv Vágvölgyi Mária Magdolna Katalin…Esélyt Adók Szövetsége elnöke

0 #borivo2015-12-08 11:17

Hallom a médiában, hogy hány gyermek éhezik még mindig Magyarországon. Azt viszont nem mondják, hogy ezek vélhetően cigány gyermekek. Én viszont Hajdúhadházat ismerem, ahol a falu szélén egy külön “rezervátumban ” élnek a cigányok lehet, hogy ezren, de lehet, hogy ötezren. Ide még a rendőrök sem mernek bemenni, nemhogy orvosok vagy hivatalos emberek.
Nem tudom hány ilyen falu lehet Magyarországon!
Hány cigány él ilyen körülmények között. Én személyesen láttam 3-5 éves gyermekeket mezítláb egy rossz ingben a hóban rohangálni. Az iskolába járás ismeretlen, de nem is megoldható!Igaz hogy ennek már jó néhány éve, de falubeli ismerőseim szerint itt minden változatlan!
Nincsen munka, nincsen semmi!
Mindezt sokan tudják, le is írják, de nem szókimondóan! Talán az igazság kimondásával megsértenénk a cigányokat? Persze erről a helyzetről nemcsak ők tehetnek, bár a sok évszázados beidegződés is bele játszik, nem kis mértékben.
Csak arról nem olvashatunk, hallhatunk sehol, hogy mit tesznek az önkormányzatok, vagy az államhatalom ezen állapotok megszüntetése érdekében?
Javaslatom nagyon egyszerű. Minden reggel egy iskolabusz szedje össze az iskolás és óvodás gyermekeket és vigye el őket az iskolába és óvodába. Ott egy alapos fürdés után kapjanak tiszta ruhát (mindez egy idő után már elmaradhat), majd iskola, óvoda, háromszori étkezés és délután a napközi után iskolabusz vissza haza.
Néhányan most felszisszennek, hogy mindez mibe kerül? Ki lehetne számolni, de biztos vagyok benne, hogy két stadionépítés árába sem.
Na de milyen előnyökkel járna?
A gyermekek néhány év alatt megtanulnák, látnák, hogy amit otthon látnak, az nem jó. Törekednének a tartalmas életre. Ösztönöznék szüleiket.
Szerintem csak így lehetne valahogy elkezdeni ennek a rétegnek a felzárkóztatásá t. Párhuzamosan munkaalkalmat kellene biztosítani (például fateknők, kanalak gyártása -értékesítési lehetőséggel-, kubikolási munkák nagy építkezéseknél, útépítéseknél – munkásszállások visszaállításával – vályogvetés, stb.). Összességében a magyar munkaerő piac százezreket nyerne és ezek az emberek pedig egy belátható jövőképet. Ahol a bűnözésnek csak marginális szerep juthat.

forrás: http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/2345-a-ciganysag-mint-eszkoez-a-zsido-maffia-kezeben

Beküldte Olvasónk T.K.

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, cion-diktatúra, ellenállás, Európai Egyesült Államok, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: A Cionista Gyarmatokról, cionista helytartók vége, csapás a cionizmus ellen, európai zsidó PT, hegemónikus hibrid háború (hhh), zsidó hegemónia, zsidó rablás, zsidó ránkvándorlók, zsidó rituális vérgyilkosság, zsidó zsarolás


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »