A cigányokat is felhasználja európai terveihez a zsidó Soros

A cigányokat is felhasználja európai terveihez a zsidó Soros

Az Európai Bizottság (EB) gyakorlatilag kiszervezte a társadalmi felzárkózás, illetve a romaügy kezelését a Soroshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványhoz, vagyis az Open Society Foundation nevű szervezethez – értesült az MHO brüsszeli forrásból.

Ez azt jelenti, hogy valamennyi, a területhez kapcsolódó programot ez a szerveződés visz európai szinten, így Magyarországon is működtet irodát. Vélhetően erről is tárgyalhatott George Soros és Jean-Claude Juncker EB-elnök minapi, brüsszeli találkozóján. E kör uniós befolyását jelzi egyébként, hogy még tavaly az EB kötelezettségszegési eljárást indított hazánk ellen, az iskolai szegregáció vádjával, a nyíregyházi görögkatolikus iskola pere nyomán.

Hírdetés

Az úgynevezett európai roma stratégia megalkotása, illetve uniós szintre emelése hazánk 2011-es soros EU-elnökségéhez köthető. „Akkoriban a Soros-féle alapítványok az Európai Unió szívében, Brüsszelben lobbiztak az általuk képviselt kisebbségi politika hivatalossá tétele érdekében. Ez a háttérben azóta is megy, miközben a felzárkózási stratégia körül óriási csend van. Mondhatni, a kormányok átadták a terepet az úgynevezett jogvédő szervezeteknek. De a valódi témájuk a migráció. Ezek az aktivisták magukat olykor a társadalmi igazságosság bajnokainak hívják, akik mindig találnak egy ügyet, a CIGÁNYOKAT pedig pár év után kvázi lecserélték a bevándorlókra” – mondta a Magyar Hírlapnak Kovács Zoltán kormányszóvivő.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »