‘A cigánybűnözést el kell tűrnötök’ – kampányol a komcsi cigány

A cigány jogosan lop – ilyen és ehhez hasonló gondolatokat osztott meg blogján a Gyurcsány–Bajnai-lista 106. helyezettje, Balogh Artúr. Az MSZP roma tagozatának elnöke internetes naplóját egyébként úgy nevezte el: cigányország királya.

„Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények. Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni. A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor, amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások vagy a többség javait. A cigány jogosan lop” – írta Balogh a blogján, ahol a kertjét árammal megvédő Szoboszlai Barnát a szocialista politikus csak Gyilkos Barna bácsiként emlegeti. „Magyarország összes parasztja hülyének néz minket! Azt hiszik, hogy nekünk nincsen lelkünk, nincsenek érzéseink! A nagy fehér NáciParasztGádzsóSertésKersztény média még úgy nevezte el a Gyilkoló Gumicsizmás Rémet, aki áramot vezetett a dudvái meg feltúrt sárdarabja köré, hogy Barna Bácsi! Hát nem Parasztok? Megölt egy embert egyet meg nyomorékká tett, és felmentette a Gádzsó Bíróság mert cigányok voltak az áldozatok és egy Fehér Keresztény Gumicsizmás Paraszt volt az elkövető!”

Hírdetés

Balogh nemcsak a kormányoldallal szemben kritikus, jelenlegi pártjáról egy helyen például így ír: „A szoci parasztok kihasználva az átgondolatlan kapkodást a parasztokkal szintén teli kormányoldalon most kamatot emeltek, hozzá teszem fölöslegesen, indokolatlanul. Hacsak nem az a gazdaságpolitikai taktika húzódik, meg a vörösöknél, hogy ha már a FIDESZ volt olyan kedves, hogy arra törekedet az adó átalakításnál, hogy a gazdagoknál még több pénz maradjon, akkor a paraszt szocik csípőből keresztbe tesznek a királyi kétharmadnak, és arra ösztönzik milliomosékat, hogy nehogy má elköltsék a náluk hagyott lóvét, inkább tegyék be a bankba, vagy menjenek el üdülni belőle, esetleg váltság be valutába ami majd jól jön Majorkán, Párizsba.”

Az MSZP-s politikus korábban a Hírszerzőn vezetett blogot, ám – a hasonló hangvétel miatt – a lap stábja úgy döntött, hogy törlik a regisztrációját. Balogh legutóbb a rezsicsökkentésről adott ki közleményt azzal kapcsolatban, hogy „a nyomorgókon nem segít a rezsicsökkentés”. A roma tagozat elnöke a Szabadság térre tervezett emlékmű kapcsán is megszólalt, szerinte „Gábriel arkangyal a roma kultúrkörben Isten erejét, akaratát jelképezi, ő az az arkangyal, aki részt vett Szodoma és Gomorra elpusztításában. A birodalmi sas és Gábriel arkangyal társítása így a romák számára azt az üzenetet hordozza, hogy a holokausztot isteni elrendeltetés okozta, nem pedig Hitler és az akkori magyar állam.”

Balogh újabban egyébként az MSZP roma tagozatának blogján aktivizálta magát, itt kívánt „pártunk elnökének, Magyarország következő miniszterelnökének,” Mesterházy Attilának boldog születésnapot.

mno nyomán


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »