A CIA a Marson található piramisokról és letűnt civilizációról hozott nyilvánosságra dokumentumokat

Nemrégiben olyan érdekes dokumentumok láttak napvilágot planetáris szomszédunkkal, a Mars bolygóval kapcsolatban, amelyekre az ufó-hívők és az összeesküvés-elméletek kutatói egyaránt felkapták a fejüket.

 

Vajon ez egy piramis a Marson?

 

Egy 1984. május 22-én kelt dokumentum hatalmas megalitikus falakat, piramisokat és rendkívül magas lényeket említ a Marson.

Most ugrunk az időben, januárban az Amerikai Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynöksége  több mint 12 millió (nem tévedés!) oldalnyi dokumentumot hozott nyilvánosságra online.  Elsősorban az ufológusok találták roppant érdekfeszítőnek azokat a beszámolókat, melyek egy, a Marssal kapcsolatos paranormális kísérlet részleteibe avatják be az olvasókat.

 

A „Mars felfedezése” címet viselő dokumentum egészen 1984-ig nyúlik vissza, s egy CIA által folytatott kísérlet átiratát foglalja magában. Az említett ügynökség kutatása során a Mars megadott koordinátáira szegezte mindent látni vágyó tekintetét. Pl.: Észak 40,89 fok, Nyugat 9,55 fok egyebek mellett.

 

Egy interjújában a The Mirror című lap arról számolt be, hogy egy médiumot – érzékeken túli érzékeléssel rendelkező személyt – használt fel a CIA arra, hogy pontos leírást kapjon általa a Vörös Bolygó felszínéről, továbbá a valaha ott élt idegen lényekről, azaz földönkívüliekről.

 

A szöveg átírásával megbízott CIA-ügynök különféle  koordinátákat és egy dátumot vetett papírra, majd pedig az iratot egy borítékba helyezte és pecséttel látta el. A lepecsételt borítékot egy médiumnak kézbesítették, akinek felhívták a figyelmét arra, hogy a kísérlet bizonyos földrajzi koordinátákhoz kapcsolódik. De ezen kívül semmilyen egyéb részletbe nem avatták be.

 

 

Az alábbiakban olvasható a CIA-ügynök feljegyzése:

 

Mars bolygó

A megcélzott dátum: megközelítőleg Kr. e. 1 millió év

 

Miután átadták a médiumnak a fent említett részleteket, az ügynök megkérte, hogy koncentráljon az adatokra.

 

Az alany a következőt látta:

 

„Azt szeretném mondani, hogy olyan, mintha… Nem is tudom, olyasféle… Ferde szögből nézve egy piramist, vagy piramisformát látok. Nagyon magas, mintha egy hatalmas… besüppedt területen foglalna helyet.”

 

Az alany továbbfolytatta:

 

„Sárgás színű… okkersárga.”

 

Amikor a CIA-ügynök a bolygó felszínéről faggatta, az alany így válaszolt:

 

„Zord, súlyos felhőket követek, inkább egy porfelhőt, óh… egy geológiai probléma adódott. Úgy tűnik, mintha egy…. Egy pillanat! Megoldom. Ez igazán hátborzongató. Egy … látok egy nagy geológiai probléma utóhatását követően.”

 

Az ügynök által az alanynak megadott koordináták a marsi Cydonia Mensae-ra vonatkoztak, ahol a The Mirror szerint az ufológusok „mesterséges piramisformákat” fedeztek fel.

 

Ezek a rejtélyes struktúrák a Google Earth segítségével készített műholdas képalkotással láthatók.

 

A CIA-ügynök arra utasította a médiumot, hogy menjen vissza arra az időpontra, amikor a „geológiai probléma bekövetkezett a Marson”.

 

 

A válasz ez volt:

 

„Hm! Teljesen más. Előtte nem volt… Nem is tudom… Ó! A pokolba! Mintha hegyek voltának földből, majd eltűnnének, amikor előrébb megyünk (a jövőbe – Megj. a Fordítótól). Nagy sima felületeket látok, valamint szépen csiszolt… szögeket, falakat, igazán impozánsak. Úgy értem, megalitikusak…”

Hírdetés

 

Az alany folytatta:

 

„Látok… Mintha nagyon magas emberek árnyékát érzékelném…. vékonyak, csak egy árnyék látszódik. Olyan, mintha ott lettek volna, de már többé nincsenek ott.”

 

A CIA ügynök arra kérte a médiumot, hogy menjen vissza addig az időpontig, amikor még ott voltak:

 

„Hm… (motyog) Sok minden zavar van a vonalban, majd minden szétesik igen apró darabokra.”

 

A CIA-ügynök arra kérte, hogy csak a nyers adatokról számoljon be:

 

„Állandóan roppant nagy embereket látok. Véznának és magasnak tűnnek, óriásiak. Valamilyen különös ruhát viselnek.”

 

Egy másik koordinátánál ez idő szerint:

 

Észak 46,45

Kelet 353,22

 

Médium: „Egy üreg, de nem is egy üreg, hanem inkább egy kanyon mélyén. Egy meredek fal oldalait nézem, amely a jelek szerint soha nem ér véget. Található ott egy struktúra, amely olyan, mintha a kanyon fala volna, s faragott. Majd hatalmas építményekhez jutok el, nem bonyolultak, sima kövek hatalmas lapjai.”

Ügynök: „Az építmények rendelkeznek belső és külső részekkel?”

Médium: „Igen. Olyanok, mint egy nyúltelep, szobasarkokkal, és igazán hatalmasok. Olyan érzésem van, mintha az egyikben állnék, s valóban óriási. Úgy érzékelem, hogy a plafon nagyon magasan van és a falak roppant szélesek.”

 

Majd egy újabb helyszínre látogat a médium, ahol például egy obeliszkre lesz figyelmes, megint máshol különféle piramisokra. Az egyik építménybe be is megy a médium, ahol különböző kamrákat talál berendezve. Olyannak festi le a helyet, mint ahol aludni szoktak, majd helyesbít: hibernálódni szoktak. Mintha ezen a helyen hibernálódni lehetne, vagyis átaludni a kint tomboló zord vihart. De vajon kik? – érdeklődik az ügynök a médiumtól.

 

A lények, akiket leír, emberek: magasak, nyúlánkak és igazi könnyű selyemből készült öltözékben alszanak, mely ruha testre szabott.

 

Ezután megtudjuk, hogy ősi emberek, akik haldokolnak. Ugyan keresik a túlélés eszközeit, de képtelenek rábukkanni. Addig is olyan, mintha várnák, hogy valami visszatérjen, vagy valami válasz érkezzen hozzájuk.

 

Egy csoportjukra várnak, amely elment új életteret keresni, mivel rettenetes környezeti katasztrófa következett be. Valamilyen kozmikus katasztrófa állhat a háttérben.

 

Utána megkérdezte a médium a lénytől, hogy tudja-e kicsoda ő és segíthet-e neki szorult helyzetében.

Nem tudta kicsoda. Csupán hallucinációnak hitte a médium pszichikai jelenlétét.

 

Akik eltávoztak, azok egy kerekded falú, fényes fémből készült hajó belsejében tették.

A helyről pedig csak annyit tudunk meg, hogy igazán elképesztő hely vulkánokkal és különös növényekkel. Ez egy párolgó hely. Nagyon hasonlít ahhoz, mint amikor egy serpenyőből a tűzbe megyünk, de itt legalább gazdag a növényvilág.

Eddig tart az interjú összefoglalása.

 

Az elmúlt években számos tudós nyíltan kifejtette a Marsról szóló véleményét és azt, hogy elegendő adat áll rendelkezésre, amelyek azt sugallják, hogy a távoli múltban a Mars felszínén egy vagy több intelligens civilizáció létezett.

 

Dr. John Brandenburg – aki a Kaliforniai Egyetemen doktorált elméleti plazmafizikából és a NASA-nál dolgozott – úgy véli, hogy elengedő bizonyíték áll rendelkezésre annak alátámasztására, hogy a távoli múltban a Vörös Bolygó felszínén legalább kettő nukleáris robbanás mehetett végbe.

 

Dr. Brandenburg szerint az ősi marslakókat, akiket Cydóniaiakként vagy Utópiaiakként ismerünk, egy óriási nukleáris támadás során mészárolták le, s a népirtás bizonyítékai a mai napig látszódnak.

 

A teljes dokumentumot itt találod a CIA Könyvtárában: CIA Library

 

Ma már nem kérdés, hogy a CIA a távolba látás nevű program keretében megannyi utazást tett más bolygókra és több, mint valószínű, hogy a múltba és talán még a jövőbe is. Ehhez speciális adottságú médiumokat és ESP, vagyis érzékfeletti képességek birtokában lévő alanyokat használtak fel.

 

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Felhasznált források:

https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001900760001-9.pdf

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/aliens-build-pyramids-mars-conspiracy-9823899

The CIA publishes declassified documents about pyramids and a lost civilization on Mars

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »