A cél az Északi Civilizáció…

Egy francia interjúban vallja be a Momentum vezetősége, hogy havonta kapják az útmutatást a Rothschild-bankárból lett Emmanuel Macron francia elnök stábjától, akinek a pártja a Momentum példaképe. A nemzetközi pénzügyi körök és hazai médiájuk nem véletlenül futtatják ennyire a Momentumot most Budapest utcáin (már fel is jöttek 5-6 százalékra).

Aki nem szeretne az urambátyám, sógor-koma Fidesz-rendszerből ezeknek a bankároknak az ölébe pottyanni, az a Mi Hazánkra figyeljen. Mi nem a francia népet elnyomó, kizsákmányoló Macron-féle bankár-rendszert kínáljuk, amely egy kevert népességű, arctalan rabszolgákból és fogyasztókból álló Európát akar. Nem olyan rendszert, amely üti-veri, sőt gyilkolja a saját népét, mint ahogy azt a Macron-kormány teszi jelenleg Franciaországban (hasonló élményekben volt részünk itthon a Gyurcsány-kormány idején).

Hírdetés

Mi szombaton mutatjuk be az európai parlamenti választásokra szóló programunkat, amely gyarmatosító EU helyett a kölcsönös tiszteleten alapuló, szuverén, gyarapodó európai nemzetek szövetségét tűzi ki célul, egy olyan Északi Civilizációt, ahol senki sem zsákmányolhatja ki többé a mi hazánkat.

Toroczkai László – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »