A C vitamin varázslatos ereje

Gyógyítani a gyógyíthatatlant.

Leírás: Az óriási nemzetközi visszhangot kiváltó kötet most már magyar nyelven is elérhető!

Számtalan kérdés fordul meg az emberek fejében, amikor azt hallják, hogy C-vitamin. Nekünk, magyaroknak pedig különösen közel áll a szívünkhöz, a felfedezőjének, Szent-Györgyi Albertnek köszönhetően, ám mégis oly keveset tudunk erről a csodálatos anyagról.

• Mit titkol el az orvostudomány a C-vitaminnal kapcsolatosan az emberiség elől?
• Tényleg minden betegségre van megfelelő mennyiségű C-vitamin, ami meggyógyítja azt?

„Ez az a könyv, amit a nemzetközi gyógyszerlobbi minden erejével igyekszik eltüntetni. Thomas E. Levy volt elsőként az, aki felfedezte, hogy a C-vitamin magában szinte minden általunk ismert betegségre hatásos ellenszer. Könyvében végigvezet a különböző betegségeken és bemutatja a kísérletek eredményeit is, amivel bizonyítja a C-vitamin gyógyító erejét, kórokozó típusonként az arra megfelelő mennyiséggel.

KAPHATÓ, RENDELHETŐ!

 TARTALMA:

Hírdetés

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
ELŐSZÓ (dr. Garry Gordon)
ELŐSZÓ – BEVEZETÉS

Néhány alapfogalom és történelmi áttekintés
(Az élet elmélete – Rögzült félreértések – Genetikai hiány – Történelmi háttér – Összefoglalás – Hivatkozások)

A fertőző betegségek gyógyítása, visszafordítása és megelőzése
(Több tucat vírusos és nem vírusos betegség, köztük pl. a gyermekbetegségek, influenza, tuberkolózis, torokgyík, szamárköhögés ismertetése, gyógyíthatósága, megelőzhetősége – Összefoglalás)

A valódi ellenszer
(Áttekintés – Specifikus toxinok és a C-vitamin – Alkohol /etanol/ – Barbiturátok – Szén-monoxid – Endotoxin – Methaemoglobinacemia – Ötvenegy egyéb toxin – Gombamérgezés – A peszticidek hat típusa – Sugárzás – Sztrichnin és tetanusztoxin – Kilenc toxikus elem – Veronok – Összefoglalás – Hivatkozások)

A nagy dózisú C-vitamin biztonsága
(Áttekintés – Hosszú távú és nagy dózisú pótlás – Okozhat-e a C-vitamin vesekövet? /…/ – A C-vitamin és a rák – A C-vitamin és az immunrendszer szándékos elnyomása – A C-vitamin és a rebound hatás – Összefoglalás – Hivatkozások)

A liposzóma technológiai és az intracelluláris bioelérhetőség
(Áttekintés – A liposzóma – A liposzóma technológia és intracelluláris biohasznosulása – Egy különös házasság: liposzómák és antioxidánsok – Intravénás hatás szájon át történő adagolással – Összefoglalás – Hivatkozások)

Gyakorlati javaslatok
(Az antioxidáns kiegészítés kiegyensúlyozása – A C-vitamin optimális adagolása szájon át – A fertőzések és mérgek kezelése – Vesebetegségben szenvedők – Összefoglalás – Hivatkozások – Javasolt könyvek a témában – A szerzőről)

*
Ez a könyv senkinek nem hiányozhat a háztartásából, alapvető ismeretanyaga pedig a szemléletmódjából”!

Kiadó: Angyali Menedék


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »