A Bundestagba is begyűrűzött rasszizmus ellen tüntettek nem éppen nordikus ábrázatú személyek Berlinben

A Bundestagba is begyűrűzött rasszizmus ellen tüntettek nem éppen nordikus ábrázatú személyek Berlinben

Az osztrákokkal ellentétben a birodalmi németek esze a jelek szerint még mindig nem jött meg, amit bizonyít a tegnap Berlinben tartott tüntetés is, amelyen mintegy 12 ezer antifa, nem éppen nordikus ábrázatú személy és szivárványszín zászlót is lobogtató „német” vett részt. A tüntetők a Szövetségi Parlamentbe (Bundestag) a nemrégiben megejtett országos választásokon most először bejutott AfD „félelmetes rasszizmusa” ellen tiltakozva élő „védőgyűrűt” vontak a Reichstag épülete köré, majd a Brandenburgi kapu előtti térségen „náciellenes” szónoklatokat hallgattak – írja a németországi Das Erste közszolgálati főadó tagesschau.de nevű világhálós kiadása.

Berlinben holnap, kedden lesz a nemrégiben megválasztott Szövetségi Parlament, a Bundestag alakuló ülése, amelyen már részt vesznek az Alternatíva Németországnak (Alternative für Deutschland – AfD) nevű, sáskajárás-ellenes nemzeti párt képviselői is. A német állampolgárok többsége a legutóbbi választásokon azonban még mindig a nemzetközi háttérhatalom utasításait végrehajtó, a sáskahadat a német kultúrnépre rászabadító politikusokra, pártokra szavaztak. A tőlük erősen különböző AfD kapott ugyan bizalmat a választásokon, de még mindig nem annyit, hogy közreműködésükkel gyökeresen meg lehetne változtatni a nemzetgyilkos politikát. Tegnap Berlinben egy öngyűlölő gyülevész társulat élőlánccal, vagy ahogyan ott mondják, védőgyűrűvel (Schutzring) vették körbe a Reichstag már eddig is sok belső és külső ellenséget túlélt épületét.

Az eszementek transzparensein a többi között ezt olvashattuk: „Szívem a sokféleségért ver”, „A Bundestagon belüli rasszizmus ellen”, „Az uszítás ellen szavazok” és „Állítsuk meg a rasszista, nőgyűlölő, aszociális és antidemokratikus AfD-t!” A tüntetést „A Bundestagon belüli gyűlölet és rasszizmus ellen” mozgósító jelszóval hirdették meg, utalva ezzel arra a „rettenetes” tényre, hogy a választások eredményeképpen mostantól 92 AfD-képviselő ül majd a Bundestagban (Eredetileg többen voltak, ám a választási eredmények kitudódása után néhány beépített bomlasztó kivált – H. J.)

Hírdetés

A tüntetés záróakkordjaként a Brandenburgi kapu előtti térségen elhangzott szónoklatok közül a tagesschau.de idézett egy Ali Can nevű diáknak, a németeket a történelem tanulságainak levonására fölszólító megnyilatkozásából: „A történelem megtanított bennünket arra, hogy mire vezethet a gyűlölet és a rasszizmus. Fölszólítom az összes irányzat képviselőit arra, hogy hozzánk hasonlóan, együttesen cselekedjenek, s védjék meg a demokratikus alapértékeinket”.

Természetesen az tüntetők célkeresztjébe került AfD is reagált a tegnapi megmozdulásra, amelyet közleményében a párt a népakarat és a demokrácia elleni támadásnak nevezett. Peter Felser, az AfD parlamenti frakcióvezető-helyettese úgy vélekedett: „A tüntetés a demokratikus módon megválasztott AfD-képviselők elfogadhatatlan lejáratását célozta.”

Hering J. – Kuruc.info

Ütnek minket és sírnak közben, avagy miért bomlasztják a zsidók a félt és gyűlölt gazdanépeket?

Zsidó harapófogóban az európai civilizáció (III. rész): Zsidóknak militáns fajvédelem – gójoknak szájzár és börtön

Faji háborúk jönnek: a felforgatók, árulók és megszállók háromfejű kígyója már fojtogat minket


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »