A brutális rabszolgatartó cigány is kénye-kedve szerint mobilozott a börtönben

A brutális rabszolgatartó cigány is kénye-kedve szerint mobilozott a börtönben

Egyre felháborítóbb részletek derülnek ki azzal kapcsolatban, hogy Pintér Sándornak három börtönparancsnokot is menesztenie kellett, amiért a felügyeletük alá tartozó intézményekben a rabok kényükre-kedvükre telefonáltak, facebookoztak. Szombathelyen a rettegett berhidai rabszolgatartók egyike adhatta a bulibárót a közösségi médiában, és simlis ügyeit is gond nélkül intézhette.

A berhidai rabszolgatartók néven elhíresült ügy ötödrendű vádlottja, Cs. Sándor „Dinamo” szárnyaló lelkének a szürke börtönfalak sem állhattak útjába:

minden gond nélkül tölthette föl magáról az atlétában feszítő, drága napszemüvegben rajoskodó képeket közösségi oldalára.

Hírdetés

A nehézfiú édesanyja a HírTV-nek nyilatkozva nem titkolta:

ők töltik fel havonta a kártyás mobiltelefont, amivel fiacskája még a sitten is ekkora sztár lehet.

A berhidaiak szerint a készüléket nagy valószínűséggel valahogy becsempészték a büntetését töltő maffiózónak.

Emlékezetes, hogy a banda vezetőjét emberrablás, személyes szabadság megsértése, zsarolás és más bűncselekmények miatt, a pintéri rend, meg az orbáni végtelen számú csapás országában mindössze 18 év fegyházra ítélték. Cs. Sándor „Dinamo”, aki a nyilvánosságra került börtönfotókon pózol, öt év wellness börtön után szabadulhat.

A cigánybűnözők nőket raboltak el és tartottak fogva, prostitúcióra kényszerítették és dolgoztatták őket. Egyik áldozatuk tanúskodott a banda ellen, akinek a csodával határos módon sikerült megszöknie karmaik közül.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »