A boksztanfolyamok haszna: a rasszista buszsofőr nem akart elindulni erőforrásékkal, de megmutatták neki

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi rendőrkapitánysága nyomozást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

Hírdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő 2017. január 1-jén 12 óra 10 perc körül egy Budapest XXI., Erdősor utcai buszmegállóban felszállt a Szigetszentmiklós és Csepel között közlekedő buszra, ahol a járművezető kérése ellenére nem mutatták be érvényes jegyüket, illetve bérletüket.

A sofőr jelezte a két utasnak, hogy nem indul el addig, amíg nem igazolják azt, hogy jogosultak az utazásra. A pár férfi tagja ezen felháborodott, odalépett a buszvezetőjéhez és megütötte, ezután mindketten leszálltak a járműről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható cigányokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-198-8531 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »