A BMW-s cigányok csontrészegen, fékezés nélkül zúzták be egy vásárosnaményi ház kapuját – A hűséges házőrző 26 métert repült

A BMW-s cigányok csontrészegen, fékezés nélkül zúzták be egy vásárosnaményi ház kapuját – A hűséges házőrző 26 métert repült

Hívatlan vendégek érkeztek 2017. július 13-án, este 10 óra körül egy vásárosnaményi házba. A bizonyára a nehéz fizikai munkában megfáradt "fiatalok" fékezés nélkül rongyoltak át a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésén, majd a szemben lévő porta vaskapuján, és így a házat tíz éve hűségesen őrző német juhász kutya testén. Az állat 26 métert repült, minden porcikája összetört. A BMW-vel száguldozó cigányok, kiknek vérében a vezetésen kívül alkoholt is találtak, az eset után szépen elsétáltak.

A hivatalos rendőrségi közlemény így szól:

Vásárosnamény Dózsa György úton közlekedett gépkocsival a Rákóczi út felé 2017. július 13-án 21 óra 57 perc körüli időben egy 30 éves helyi férfi. A gépkocsivezető a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésén fékezés és lassítás nélkül egyenesen keresztülhajtott, majd a szemben lévő családi ház kapuját átszakítva az ingatlan falának ütközött. A baleset következtében a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 30 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

Hírdetés

A szűkszavú rendőrségi közleményből ugyan nem derül ki szinte semmi, de a ház – vendégeket nem váró – tulaja feltöltötte az egyik videomegosztóra portája biztonsági kamerájának felvételét, a videó leírásában pedig  részletesebben vázolta a cigányútra tért BMW látogatását:

A cigányok csontrészegen, 150 km/h sebességgel, fékezés nélkül berepültek az udvaromra, és a házat 10 éve hűségesen szolgáló német juhász kutyánkat kegyetlenül legyilkolták. A vesztét a hűsége okozta, mert most is a kapunál vigyázott ránk. Minden szavunkat értett. Az én halálom is perceken múlt, mivel a barbárok rombolása előtt 3 perccel a kutyával beszélgettem a kapuban, s kértem, hogy éjszaka vigyázzon ránk. Megtette. Szegény pára 26 métert repült a BMW felett a 350 kg-os vaskapuval együtt, s minden porcikája összetört. A videón látható, hogy "a jó munka után" a cigányok megszöktek a helyszínről, miután sérülést nem szenvedtek. Óriási pusztítást végeztek. A rendőrség elfogta őket. Szerencsésebb lett volna, ha a betonoszlopot találják el, sokkal kevesebb kárt tudnának a jövőben okozni.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »