A “Black Lives Matter” jegyében térdelt a 2 éves fehér kislány nyakára a félnéger antifa

A “Black Lives Matter” jegyében térdelt a 2 éves fehér kislány nyakára a félnéger antifa

Megrázó kép járta be az internetet, amelyen egy hátraszorított kezű kétéves kislány nyakára térdepel egy antifasiszta férfi.

(888)

A képet azzal a felirattal tették közzé, hogy „blm now mf”, vagyis „black lives matter most, anyab888ók”. A gyereket rögtön elszakították az anyukától.

Két nappal ezelőtt felháborító fénykép futott végig az interneten.

A képen egy félvér férfi látható, aki egy fehér kislány nyakán térdepel pont úgy, ahogy a rendőr térdepelt George Floyd nyakán – feltehetően ezzel üzenve, hogy „így állunk majd bosszút rajtatok”.

Hírdetés

A férfiról hamar kiderült, hogy az Ohióban lakó, egyébként antifasiszta Isaiah Jacksonról van szó, aki már – nem meglepő módon – nem rendelkezett makulátlan előélettel.

A lány ráadásul nem is az ő lánya, ő csak a kislány anyukájának aktuális partnere… „volt”, gondolnád, de az anyuka nem szakított a férfival az eset után sem, sőt, egy beszélgetésben – ami szintén kikerült a világhálóra -, még meg is védte a férfit.

A férfit a rendőrség egyébként június 20-án őrizetbe vette, a kislány viszont elkerült az anyukájától – mivel az semmiféle megbánást nem tanúsított –, és egyelőre ideiglenesen az apukájához helyezték (aki egyébként egészen addig semmit nem tudott az ügyről).

A kislány egyetlen bűne az volt, hogy fehér volt a bőre.

Köszönjük, identitáspolitika.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »