A bevándorlók most verik tönkre a balliberális csürhét

A bevándorlók most verik tönkre a balliberális csürhét

Gyurcsányt megdobálták kövekkel, Vadait meg egyszerűen áthajították a szögesdrótkerítésen. A hülye bevándorlópátyolgató idiótáknak pedig alágyújtottak autógumimáglyákkal.

Nos, megértük ezt a pillanatot is. Amit nem sikerült megoldani 25 év alatt egy egész országnak, azt néhány száz föltüzelt menekültnek mondott vadállat megtette pár perc alatt. Fölszámolták és tönkreverték a magyar baloldalt és a liberálisnak mondott rablóbandát.

Ami Röszkén történt és történik az történelem. Nincs annyira nagyon hibbant agyú honpolgár, aki ezek után komolyan venné Gyurcsány és bűntársai keddi, kerítés mögötti ripacskodását. Az emberek nem hülyék, pontosan emlékeznek rá, hogy mint majom a kerítés mögül a banánt, úgy követelte kedden Gyurcsány, hogy ezek előtt a jó emberek előtt nyissuk meg szívünk. És persze a határainkat. Ott pózolt a baromarcú, nulla politikai érzékkel bíró Gyurcsány azokkal, akik szerdán köveket hajigálva, emberi mivoltukból kivetkőzve rontottak rá a magyar határon a magyar rendőreinkre! Gyurcsány keddi barátai ezzel szerdán jó istenesen pofán vágták Gyurcsányt. Megérdemli.

Gyurcsány és új barátai

Vadai Ági barátai, akiket a dús keblére ölelne, azok mit műveltek? Átdobtak két védtelen, kiszolgáltatott kisgyermeket a kerítésen! Milyen elmebeteg nyomorult féreg, aki ilyet csinál? Milyen? Hát olyan, akikkel Vadai Ágnes pózol barátian. Ezzel ez a menekülthorda gyakorlatilag nem tett mást, mint átk…ta jó istenesen Vadai Ágnest a kerítésen. Vadai meg pofával állt bele a röszkei betonba.

Hírdetés

A bevándorlópátyolgató idióták tucatjai, meg az agyhalott médiafirkász hadsereg most ott áll, miközben égnek alattuk a „békés, szegény sorsú, háború elől menekülő, orvos, bankár, tanár” migránsok által gyújtott máglyák. Orrukat már facsarja a kesernyés füst bűze, talpuk alatt már forró a talaj. Többségük már kussol, némelyekben talán már föl is ébredt a kétség, de a médianyomorultak még a máglyán égve is folytatják az önsorsrontó hazudozást.

Sebaj, minél tovább csináljátok, annál több ember számára lesz nyilvánvaló, hogy Gyurcsányhoz hasonlóan a balliberális média is hazudott és hazudik reggel, éjjel, meg este… Percek alatt kártyavárként omlott össze a hazugságözön, ami arról akarta meggyőzni a magyar népet, hogy ezek békés, semmiről sem tehető háborús menekültek, szegény, elesett családok, akik semmi veszélyt sem jelentenek, sőt, inkább Magyarország megújítói lehetnek.

Az emberek nem hülyék, pontosan látja az ország nagy többsége, hogy kik akarták rászabadítani az országra ezt a vérszomjas csürhét. Lassan azzal is tisztában van mindenki, hogy kinek az érdekében és milyen céllal akarta Magyarországot kitenni ennek a sáskajárásnak a balliberális politikai és médiacsürhe. Magyar ember nem felejt! Egy életre megjegyzi, hogy most, az igazi nagy vész esetén kik voltak az árulók!

Azt sem felejtik el az emberek, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban emberfelettit teljesítő rendőreiknek azért kell egyedül küzdeniük a megvadult csürhével, mert a néhány hazaáruló balliberális politikus nem volt hajlandó megszavazni a parlamentben, hogy szükség esetén a magyar honvédek is segíthessék a magyar határok őrzését!

Úgyhogy ezzel ez a vandál csürhe gyakorlatilag egy nap alatt fölszámolta a magyar balliberális csürhét.

(Gőg és Demagóg Fiai blog)

MTI fotó: Sóki Tamás


Forrás:szebbjovo.hu
Tovább a cikkre »