A betolakodó kontinensfoglalók is legendás gyermekszeretetükről híresek

Döbbenetes felvételt készített a görög parti őrség a hétvégén: egy Görögországba tartó, illegális migránsokat szállító csónakból egy férfi kilógatott a hullámzó tenger fölé egy alig pár hónapos csecsemőt, hogy ezzel elérje, ne fordítsák vissza a hajójukat Törökország felé. Biztosak lehetünk benne, hogy a migránsok Európába telepítését segítő „emberi jogi” szervezetek honlapjára ez a felvétel nem kerül majd föl.

Több tucat migráns próbált az éjjeli sötétségben az Égei-tengeren Törökországból az Európai Unióba szökni a hétvégén – adta hírül a Híradó.hu. Néhány órával később egy másik hajót is feltartóztattak a partiőrök görög vizeken.

Az egyik migráns, amikor megértette, hogy hamarosan visszatoloncolják Törökországba, egy mindössze néhány hónapos gyermeket lógatott ki a motorcsónakból a hullámzó tenger vize fölé: azzal fenyegette meg a török határőröket, hogy ha közelebb jönnek, vízbe dobja a gyermeket – hangzott el a tudósításban. A két hajón utazó összesen 96 bevándorlót az Európai Unió és Törökország közötti megállapodás értelmében végül kivétel nélkül visszatoloncolták Kis-Ázsiába.

A muszlim népvándorlás 2015-ös kezdete óta nem először tapasztaljuk, hogy az Európába özönlő muzulmán csoportok a kisgyermekeket maguk előtt tolva, őket pajzsként/túszként fölhasználva próbálják zsarolni a hatóságokat. Sokan láthatták például azt a 2015-ben, Röszkénél készült szörnyű fotót, amelyen egy migráns egy kisgyermeket lógat át a határkerítésen, feltehetően ugyancsak zsarolási célzattal.

Hírdetés

De ugyanebbe a sorba illeszthető az a szintén 2015-ös, bicskei eset, amikor egy migráns kitépett egy csecsemőt anyja kezéből, és a vonatsínekre vetette magát, hogy ezzel zsarolja a magyar rendőröket. Az erről készült felvételt aztán a nyugati propagandamédia úgy tálalta, mintha a magyar rendőrök bántalmaztak volna egy kisgyermekes migráns családot.

Az ember máris hallani véli az illegális migránsok jogait az európai őslakosok jogai fölé helyezők kórusát: „ezek csupán elszigetelt, egyedi esetek”, „nem szabad belőlük általánosítani, bármilyen következtetést levonni” satöbbi. Ugyanakkor furcsa, hogy ugyanők más képeket fordított előjellel (az illegális migráció ellen küzdők megtörésére) lelkiismeret-furdalás nélkül képesek fölhasználni. Ezek közül a legismertebbek a vízbe fúlt szír kisfiúról, Aylan Kurdiról készült borzalmas képek.

A kisfiú tragikus halálának nem a migráció fölgyorsítását kellett volna eredményeznie, de a migránspárti propagandamédia manipulációja miatt mégis ez történt. (Még az addig migrációellenes David Cameron volt brit miniszterelnök is Aylan Kurdi halála után módosította álláspontját.). A szír kisfiúról készült fotóknak éppen az embercsempészekkel való leszámolást, a határok lezárását kellett volna eredményezniük. Aylan Kurdi haláláért ugyanis az embercsempészek (köztük a kisfiú apja!) voltak a felelősek, nem pedig azok, akik védik hazájuk határait.

Akik annak idején Aylan Kurdi képét lobogtatták, most legyenek kedvesek a motorcsónakból kilógatott csecsemő képét is címlapra kitenni!

ps.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »