A betiltás veszélye ehhez képest smafu: félelmetes ellenfélre akadt a Jobbik

A betiltás veszélye ehhez képest smafu: félelmetes ellenfélre akadt a Jobbik

Fodor Gábor liberálisait ugyanis nem költői túlzás gyíkoknak titulálni, de a mai sajtótájékoztatójukkal talán még ennél meredekebb jelzőket is kiérdemeltek.

Sermer Ádám, a párt ifjúsági szervezetének vezetője ugyanis színtiszta hazafias aggodalomtól fűtve azt bírta mondani, hogy – mindenki kapaszkodjon : „a Jobbik az egész országot az ásotthalmi modell szerint irányítaná”.

Mi sem jutunk szóhoz a megdöbbenéstől. Szenvedélyes igazságbeszédnek szánt szentenciákból azonban a továbbiakban sincs hiány, Sermer ugyanis a jobbikos „vadhajtások” „legerőteljesebbikének” titulálta Toroczkai Lászlót, akit szerinte a pártelnöknek ki kellene rúgnia a Jobbikból.

Hírdetés

Az ifjú liberális hőspalánta ezt követően „kommunikációs hazugságnak” titulálta a néppártosodást, amitől valószínűleg a Jobbik teljes elnöksége – köztük Toroczkai László – nyilván azonnal nekilátott lemondóleveleik megfogalmazásának.

Megnyugtató ugyanakkor, hogy a Liberálisok szerinte akkor sem működnének együtt a Jobbikkal, ha Ásotthalom polgármestere valami véletlen folytán tényleg a legerősebb ellenzéki párton kívül találná magát.

Valószínűleg ez lesz az utolsó szalmaszál, amibe a mérhetetlen fenyegetés nyomása alatt megroggyanó ellenzéki néppárt prominensei kapaszkodnak majd e sötét órákban…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »