A BESZÉD

A BESZÉD

Van egy ember, nem is akárki. A Harvard Egyetem professzora ő, Noel Ignatevnek hívják. Ez az ember a következőket vallja:

„A fehérség elárulása az emberiség iránti hűség. Korunk szociális problémáinak megoldására a kulcs a fehér faj megszüntetése, a fehér bőr kiváltságainak megszüntetése.”

Van egy ember, aki bőrszín alapján kijelöl egy rasszt az emberiségből, és ezen rassz megszüntetésében látja az emberiség problémáinak megoldását. Ez az ember a világ egyik leghíresebb és legjobb egyetemén oktat. Bejáratos a legfelsőbb, legelitebb körökbe. Meghallgatják véleményét, kezet ráznak vele – ez az ember számít. Ez az ember egy igazi náci. Ám mégis a törvényes magyar miniszterelnöknek rajzolnak Hitler-bajuszt a „liberálisok”.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim! Talán még soha nem volt ennyire fontos az elmúlt évtizedekben, hogy megőrizzük higgadtságunkat és józan ítélőképességünket. Ugyanis az elmúlt évtizedekben még soha nem néztünk szembe ekkora kihívással és ekkora provokációval. Léteznek mindenféle fegyverek. Vannak hagyományos fegyverek, vannak atomfegyverek, vegyi fegyverek – és most látjuk, hogy létezik az etnikai fegyver is. És most éppen ezt vetették be Európa és a fehér rassz ellen a láthatatlan kezek. Barátaim! Afganisztánban harminchat éve folyamatosan háború van. Szíriában ötödik éve. Pakisztánban nincs is háború. Bangladesben sincs. Afrika nagyobbik részén évszázadok óta rettenetesen nehéz, vagy olykor éppen elviselhetetlen az élet. De akkor tegyük fel végre a kérdést: Vajon miért éppen most jutott eszébe ezeken a helyeken mindenkinek, hogy elinduljon Európa felé? Mindenhonnan és egyszerre – miért? Mondjuk ki hangosan és hideg fejjel: Ez egy mesterséges, „csinált” népvándorlás! Célja pedig Európa etnikai és vallási viszonyainak, arányainak végleges, visszafordíthatatlan megváltoztatása. Mindehhez pedig már „legyártották” az ideológiákat is. Az egyiket már említettem: A Harvard professzora szerint a fehér fajt el kell tüntetni. De an még ideológia ezen kívül is. Figyeljünk csak a gazdasági guruk megfellebbezhetetlen magabiztossággal kimondott mondataira. Az egyik szentencia így szól: Európa nem szaporodik és gyorsan öregszik, ezért szükség an bevándorlásra, „vérfrissítésre”, hogy fenntartható legyen a mostani gazdasági teljesítmény, és legyen, aki majd megtermeli a nyugdíjunkat. Remek. Ezek szerint e beteg földrész irányítói nem azt mondják, hogy szaporodjatok és sokasodjatok, hanem azt, hogy fogadjatok be minden idegenséget, ami csak erre tart. Hogyan lehetséges ez? Hogyan létezhet ekkora önsorsrontás? Mindjárt megértjük, ha meghallgatjuk a másik gazdasági „érvet”! Azt mondja a Daimler autógyártó konszern elnöke, hogy őnekik éppen olyan fiatal és motivált munkaerőre van szükségük, mint amilyen a bevándorlók tömegével özönlik be Európába. Barátaim! Ma Európa a saját fiataljainak is képtelen munkát adni. Az angol fiatalok Ausztráliába vándorolnak szerencsét próbálni. A magyar fiatalok meg Angliába. A román fiatalok meg bárhová, ahol valamilyen latin nyelvet beszélnek. A lengyelek szintén Angliába. A spanyol fiatalok még nem vándorolnak sehová, de közöttük több, mint öten százalékos a munkanélküliség aránya. És akkor jön a Daimler elnöke, és rádöbben, hogy a szír kőművesek és a beduin kecskepásztorok jelentik számára az ideális munkaerőt… Ennek az embernek elment az esze? Úgy tűnik. De csak úgy tűnik. Az igazság az, hogy ez ugyan őrült beszéd, de van benne rendszer. Ugyanis a szír kőműves és a beduin kecskepásztor a jelenlegi legalacsonyabb bérek huszadáért is el fognak végezni bármilyen munkát.

Hírdetés

Hát ezért a huszadannyi bérért ment el látszólag mindenkinek az esze. Ennyiért akarják eladni a fejünk felől és tönkretenni a mi Európánkat a saját brüsszeli vezetőink és egynémely nyugati nagyhatalom irányítója. Ezért, és valami ostoba, teljesen hibás és rosszul értelmezett emberjogi lózungért. És aki ennek ellent mer mondani, így lesz azonnal náci, és így kerül Hitler-bajusz az orra alá. De van egy rossz hírem ezeknek a gazembereknek; az osztrák kancellárnak, a francia külügyminiszternek, a nyugati sajtó hazug, gazember firkászainak, no és a Magyar Narancs aljas és becstelen nyikhajainak: Európa 500 millió „őslakosából”, „bennszülöttjéből” úgy 450 millió nem akar több bevándorlót látni. És Orbán Viktor az ő véleményüket is képviseli, helyettük is kimondja az igazságot, amit ma még a ti véleményterrorotok eltakar. S rossz hír nektek az is, hogy jelenleg Európa középső fele képviseli a normalitást. Mi képviseljük a normalitást, akik például nemet mondunk az idióta és álszent kvótarendszerre. Tapsoljuk meg a normalitás képviselőit:

Éljen Finnország!

Éljen Dánia!

Éljen Észtország, Litvánia és Lettország!

Éljen Lengyelország!

Éljen Csehország!

Éljen Szlovákia!

Éljen Románia!

És éljen Magyarország! Ezeknek a rohadékok pedig odarajzolhatják a Hitler-bajuszt ezen országok miniszterelnökeinek orra alá is, és 450 millió európai polgár orra alá is – mi viszont jó szándékkal és egy elmeorvos türelmével figyelmeztetjük őket: Ahol mindenki náci, ott már senki sem náci! És ezek a beteg lelkű gazemberek nem minket sértenek meg a legjobban, hanem azokat, akik az ő számukra a legsérthetetlenebbek: A holokauszt áldozatait! Barátaim! Félelmet és pánikot akarnak kelteni bennünk, és persze dühöt. Ezért fenyegetnek és provokálnak. Hogy elveszítsük a fejünket, és ne cselekedjünk racionálisan. Ezért mondtam, hogy meg kell őriznünk a hidegvérünket és a józan ítélőképességünket. Így kell cselekednünk – hideg fejjel. Így kell megőriznünk a kelet-közép-európai egységet.

Így kell képviselnünk az európai polgárok döntő többségének véleményét. Ezért követeljük, hogy az Unió vezetői írjanak ki népszavazást a bevándorlás kérdéseiről! Ezért támogatjuk és biztosítjuk szolidaritásunkról a magyar kormányt, és Orbán Viktor miniszterelnököt! Mondjuk ki, mi magyarok, amit Szürke Gandalf már kimondott Mória bányáiban, Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának:

„Itt úgysem jössz át!” És készüljetek! Mert lesz Békemenet!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »