A Beregszászi kistérség lakosainak figyelmébe!

A Beregszászi kistérség lakosainak figyelmébe!

Kárpátalján, ezen belül kistérségünkön jelenleg is stabil a helyzet – közölte Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

A polgármesteri hivatal éjjel-nappal nyitva áll, írta Babják Zoltán.

„Arra kérünk mindenkit, hogy ne essen pánikba és kizárólag hivatalos forrásokból informálódjon! Jelenleg azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a létfontosságú létesítmények zavartalan víz- és áramellátását, az evakuáltak esetleges elhelyezését, valamint ellenőrizzük az alapvető élelmiszerek stratégiai készleteit.” – közölte Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

Hírdetés

Veszély esetén Beregszászban a következő címeken lehet menedéket találni az alagsori óvóhelyeken: Linner u.2. (kórház), Munkácsi u. 6. (a Beregszászi Járási Állami Adminisztráció épülete)

– áll a bejegyzésben.

A jelenlegi helyzetben fontos az ivóvíz gondos kezelése és készletezése. Az EU országaival továbbra is nyitva maradnak a határok. A rendvédelmi szervek fokozott ellenőrzést tartanak a biztonság érdekében. Amennyiben gyanús cselekményeket észlelnek, esetleg gyanús személyekre figyelnek fel, azonnal értesítsék a hatóságokat (102)! – hívta fel a figyelmet Beregszász polgármestere

A kórház készen áll az egészségügyi ellátásra.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »