A belső ellenség Magyarország testét rágja

A belső ellenség Magyarország testét rágja

Még meg sem jelent a magyar választási rendszert bíráló, angol nyelvű tanulmány a The New York Times blogjában, egy ultraliberális, általában rasszistázó, fasisztátó, múltjukkal szembenézni képtelen bunkózó honlap már lefordítva közölte a cikksorozat több részét. A jól meghatározó háomszögek magyarországi média-segédcsapata idegenek totális kiszolgálásával száll harcba a gyarmatosítók bóherkormányának hatalomba segítésért.

Még meg sem jelent egy, a magyar választási rendszert bíráló angol nyelvű tanulmány a The New York Times blogjában, amikor a magyar Galamus Csoport honlapja már lefordítva közölte is a cikksorozat több részét. Kumin Ferenc, nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár szerint így azt sem lehet kizárni, hogy nem Amerikában született a tanulmány. A Galamus csoport szerint a szerző „segített nekik” azzal, hogy előbb rendelkezésükre bocsátotta a tanulmányt, így kényelmesen le tudták fordítani. (az már más kérdés, hogy vajon miért ilyen szoros a kapcsolat az amerikai hungarofób páholyok és egy magyarországi, a bukott gyűlöletpárt, az SZDSZ holdudvarába tartozó, hungarofób vérkelták között)

Hírdetés

Február 28-án, péntek reggel 8 óra 24 perckor jelent meg az amerikai New York Times egyik internetes blogjában egy, a magyar választási rendszerről szóló elemzés első része. Ugyanennek az írásnak a magyar fordítása már február 27-én kora reggel, vagyis több mint egy nappal az amerikai megjelenés előtt olvasható volt a hiperliberális Galamus-csoport honlapján, és szinte azonnal több más magyarországi, idegenek tulajdonában lévő, vagy támogatásával működő oldal is idézett a cikkből.

Az angol nyelvű írást egy hungarofób zsidó amerikai „alkotmányjogász”, Kim Lane Scheppele jegyzi, aki az elmúlt években rendszeresen uszított Magyarország ellen. A mostani tanulmányban többek között az olvasható, hogy a hungarofób ótvar szerint az új választási törvény miatt borítékolható a kormánypártok győzelme. Ez pedig ugye egy újabb hatalmi holokauszttal érne fel a birodalom bóherei szemében.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »